FOTOS DEL RECORD

FOTOS DEL RECORD
CASTELLS - SELLA FINAL DEL TORNEIG CASTELLS 2009

NOTICIA DESTACADA

NOTICIA DESTACADA

martes, 27 de noviembre de 2007

PALMA NADAL 07


II Torneig de Nadal "CASTELLS 2007 ".
Organitza: Club de Pilota Valenciana
“ Val i Ratlla de Castell de Castells”.

Patrocina: M.I. Ajuntament de Castell de Castells.
( Regidoria d’Esports)
CALENDARI DE PARTIDES


Palma

Calp 10 - Sella 2










Partida poc disputada, ja que l’equip de Sella no va poder comptar amb el seu equip de gala. Tot i el resultat hi hagueren jocs molt disputats, però la majoria d’ells eren per l’equip del penyó. Bona actuació de Benitet en la Banca encara que habitualment no exercita aquesta funció i de Esteban al rest.

Relleu 10 - Benillup 1














Resultat enganyós en la partida disputada entre aquests dos equips. Encara que Relleu tenia un poc més de superioritat front Benillup en conjunt, hi hagueren molts jocs que de val net pera Benillup, Relleu el capgirava i s’ho anotava, per tant no és d’estranyar que Benillup haguera pogut anotar uns quants jocs més, quedant-se amb un només.


Murla 6 - Castells 10












El resultat de la partida disputada entre aquests dos equips era en el començament un poc imprevisible, ja que un 50% de jugadors de la partida, eren una incògnita, ja que s’inicien ara en la pilota. Les tretes varen estar prou igualades i en el rest és on es va decidir la partida amb un Ivan molt encertat en la banda local, mentre que en la part visitant no estigueren encertats en la restada, encara que Raül i Juanvi realitzaren varies pilotades de mèrit però que no varen poder capgirar la partida.


Alcoi 10 - Benifallim 9













Partida molt disputada, cap equip es distanciava més de dos jocs. Tal i com diu el resultat hi hagueren jocs molt disputats, A la fi arribats al 9 a 9, i quasi fosc l’últim joc cau de la part d’Alcoi . Bona actuació de Robert en la part de Benifallim i Nando per part d’Alcoi, llançant tots dos moltes pilotades fora del treure.


1ª Semifinal

Alcoi 3- Calp 10














Partida poc disputada, ja que l’equip de Calp va ser molt superior en tots els aspectes. Tot i el resultat els primers varen estar prou disputats, però a partir del 4 a 2 l’equip de Calp es distancià definitivament. Molt bona actuació de Benitet en la Banca que pareix que cada vegada va a més en la treta.

2ª Semifinal

Relleu 10 - Castells 8
















Diumenge 17 de febrer a les 11'00 h. Final torneig de nadal Castells 07 a palma.
Relleu 1 - Calp 10












Tot i el resultat, la partida va estar molt igualada, amb moltes pilotades per una i altra part. La diferència s'accentuava cuant Calp tenia la treta en la seua ma, ja que Agustí feia valdrer la seua forta pegada, posant amb moltes dificultats la restada per par de Relleu, i així anava decantant els jocs al seu favor. Al cap i a la fí molta esportivitat per part de les dos formacions, i de tots els aficcionats allí presents i altres que es desplaçaren de Relleu i Calp per veurer al seu equip.















Nota: Cada banca traurà de la ratlla corresponent a la seva categoria en la última lliga Provincial, en les dues modalitats.
*.-Els equips seran de 4 jugadors. ( Podrán jugar 5 jugadors en cas de acordar-ho entre els dos equips).
*.- Ningún jugador podrà jugar amb dos equips diferents en la mateixa modalitat.
*.-En cas de no poder acabar una partida per falta de llum o mal oratge, guanyarà l'equip que es trobe davant en el marcador en eixe moment.

*.-El Dia 17 de febrer es disputaran les finals, (lliurament de trofeus)).

El Club de Pilota Valenciana de Castell de Castells, vol agrair a tots els equips que han format part en el II Torneig de Pilota Valenciana Nadal 07, a Llargues i Palma, ja que sense vosaltres no s'haguera pogut dur endavant aquest Campionat. Moltes Gràcies a tots.

No hay comentarios: