FOTOS DEL RECORD

FOTOS DEL RECORD
CASTELLS - SELLA FINAL DEL TORNEIG CASTELLS 2009

NOTICIA DESTACADA

NOTICIA DESTACADA

martes, 27 de abril de 2010

LLIGA A PALMA 2010 3ª CATEGORIA GRUP "A" 2ª VOLTA

CLASSIFICACIÓ.


1. MUTUALIDAD DE LEVANTE CASTELLS 35 +60
CAMPIONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
2. MONFORTE 25 +30
3. CALP 24 +31
4. ORBA 24 +30
5. RELLEU 16 -25
6. BENIDOLEIG 15 -32
7. BENIFALLIM 11 -48
8. BENIMANTELL 9 -46

-------------------------------------------------------------------------------------

14ª JORNADA

DISSABTE12 DE JUNY A LES 17'30

En Relleu

RELLEU 10 - MUTUALIDAD DE LEVANTE CASTELLS 8

BENIFALLIM 4 - MONFORTE 10

ORBA 10 - BENIDOLEIG 3

CALP 10 - BENIMANTELL 0

-------------------------------------------------------------------------------------

13ª JORNADA

DISSABTE 5 DE JUNY A LES 17'30

Al carrer major de Castells.

MUTUALIDAD DE LEVANTE CASTELLS 10 - BENIFALLIM 4

Partida avançada jugada el 30 de Maig, aconseguim 5 jocs seguits, després Benifallim s’apropa 5 a 4. Mutualidad de Levante Castells puja el nivell de joc i apleguen a 10 jocs. Amb aquesta victòria ja són campions de tercera grup “A”,. Ara a esperar el rivals pel ascens a segon categoria.

MONFORTE 10 - RELLEU 2

BENIDOLEIG 0 - CALP 10

BENIMANTELL 9 - ORBA 10

-------------------------------------------------------------------------------------


12ª JORNADA

DISSABTE 30 DE MAIG A LES 17'30 h.

Al Carrer de Calp

CALP 5- MUTUALIDAD DE LEVANTE CASTELLS 10


Vicent, Jose Luis, Kiko i Carlos.

Al igual que en l’anada la partida va tenir un desenllaç totalment atípic, però en aquest cas a favor dels nostres. L’inici es presentava molt negre, Calp aconsegueix 5 jocs seguits en només 15 minuts de joc, arrasant a l’equip Mutualidad de Levante Castells en totes les facetes del joc, sense donar opció a aplegar en cap joc a 40. A partir d’ací canvia totalment la partida i el nostre equip desconegut fins ara, escomença a jugar com en ells és habitual i pujant el nivell de joc apleguen a fer 10 jocs seguits i acabar la partida 5 a 10. Amb aquesta victòria ja són campions matemàtics de tercera grup “A”, i lluitaran amb els campions dels altres grups per a pujar a segona categoria l’any que ve.

RELLEU 10 - BENIFALLIM 3

ORBA 10 - MONFORTE 3

BENIMANTELL 9 - BENIDOLEIG 10

-------------------------------------------------------------------------------------
11ª JORNADA
DISSABTE 22 DE MAIG A LES 16'30 h.
Al Carrer Major de Castells
MUTUALIDAD DE LEVANTE CASTELLS 10 - BENIMANTELL 4
Eliseo, Jose Luis, Kiko. Javi, Toni, Vicent, Carlos, Eloi i Carlos.

Tres punts més i una partida menys. Continuen sumant punts i tant sols queden tres jornades per acabar la lliga i amb els resultats que han ocorregut en la jornada van pujant les possibilitats de quedar matemàticament primers en aquest grup abans de que concloïa la lliga. En l’inici han jugat Eliseo, Jose Luis, Kiko, Javi i Toni, en arribar al 5 a 4, han fet quatre canvis i han entrat Vicent, Carlos, Eloi i Carlos fent 5 jocs seguits, arribant al resultat final que ha sigut de 10 a 4.

MONFORTE - CALP
BENIFALLIM 10 - ORBA 6
RELLEU 10 - BENIDOLEIG 4
-------------------------------------------------------------------------------------

10ª JORNADA
DISSABTE 15 DE MAIG A LES 17'00 h
Al Carrer Sta Bàrbara de Benidoleig
BENIDOLEIG 3 - MUTUALIDAD DE LEVANTE CASTELLS 10

Vicent, Jose Luis, Carlos i Toni.
Tot i el resultat, alguns jocs han estat igualats. L’equip local ha jugat molt per baix del seu nivell habitual, ja que és un equip que no es deixa puntuar fàcilment en el seu carrer. Des del principi Mutualidad de Levante Castells, ha agafat la iniciativa encarrilant la partida, jugant al seu nivell habitual, encara que en el rest no han escomençat molt fins. Però poc a poc han anat despegant-se en el marcador i tot ha sigut més fàcil i han seguit jugant tots el que s’espera d’ells. En aquest resultat el nostre equip augmenta notòriament les seues possibilitats de lluitar per ascendir a la segona categoria l’any que ve.
ORBA 10 -RELLEU 2
BENIMANTELL 7 -MONFORTE 10
CALP 10 -BENIFALLIM 6
-------------------------------------------------------------------------------------
9ª JORNADA
DISSABTE 8 DE MAIG A LES 16'30 h
Al Carrer Sant Francesc d'Orba

ORBA 5 - MUTUALIDAD DE LEVANTE CASTELLS 10


Vicent, Jose Luis, Kiko i Carlos.
Victoria mol valuosa la aconseguida el dissabte en Orba. 3 punts que poden ésser d’or ja que tenen un valor doble al restar-los a un equip seriosament aspirant a ocupar les parts altes de la classificació en el nostre grup i poder gaudir l’opció de poder lluitar per a pujar a 2ª el proper any. L’equip ha tingut una actuació molt sòlida tenint clar el que el que s’havia de fer en cada moment. Vicent apretant en la treta obligant als jugador d’orba a entrar les pilotes en el carrer, José Luis i Kiko en el rest fent bones ratlles i guanyant-les quant tocava, llançant varies pilotades per dalt de la banca i Carlos en la posició de punter que va agafant la forma, desprès de dos mesos de inactivitat per una lesió. Han eixit molt tranquils dominant el primer joc arribant al val i punt de joc, passen a la treta i Vicent fa tres faltes seguides i el primer joc cau al costat d’Orba. Tot seguit els nostres apleguen al 1 a 5, desprès al 3 a 9 i pilota de partida que no aprofiten i s’aplega al 5 a 9. Castells torna a ficar-se en la partida i acaba ràpidament el joc i la partida. Bon ambient i esportivitat entre els jugadors durant tota la partida.


MONFORTE 10 - BENIDOLEIG 8

BENIFALLIM 4 - BENIMANTELL 10

RELLEU 10 - CALP 5

-------------------------------------------------------------------------------------
8ª JORNADA

DISSABTE 1 DE MAIG A LES 16'30 h

Al carrer Major de Castells

MUTUALIDAD DE LEVANTE CASTELLS 10 - MONFORTE DEL CID 1


Vicent, Jose Luis, Kiko, Carlos i Carlos II, Partida deslluïda per la forta tromba d’aigua que ens ha acompanyat durant tota la partida. El primer joc ha sigut per a Monforte, però els següents jocs no han estat gens disputats i han transcorregut molt ràpids, degut en gran part a la gran treta de Vicent, que ha quallat la millor partida en aquesta posició de banca en el que va de lliga, fent una mitja de dos tres quinzes directes en cada joc. Pel que respecta a la resta de jugadors locals han estat tots en el seu lloc encara que no han pogut entrar molt en la partida pel fet assenyalat, llevat de Jose Luis que si que ha pogut restar un parell de pilotades en tota la partida.

El Club de pilota de Castells, vol agraïr el gran esforç de tots els jugadors, per haver jugat amb l'oratge tant advers que es varen trobar.

CALP - ORBA (Aplaçada amb empat a 4)
BENIDOLEIG 10 - BENIFALLIM 2
BENIMANTELL - RELLEU (Aplaçada).

No hay comentarios: