FOTOS DEL RECORD

FOTOS DEL RECORD
CASTELLS - SELLA FINAL DEL TORNEIG CASTELLS 2009

NOTICIA DESTACADA

NOTICIA DESTACADA

miércoles, 29 de junio de 2011

JULIOL 2011








12 HORES LOCALS D'ESCALA I CORDA CASTELLS 2011

CAMPIÓ VICENT





2º CLASSIFICATS

TONI - CARLOS

3º CLASSIFICATS

CARLOS-KIKO I ALVARO - JOEL




DIA DEL CLUB 16 DE JULIOL

CASTELLS 6 - MURLA 10



CASTELLS 8- CASTELLS 7


17/07/2011
Castells, Llíber, Benimagrell i Benasau B líders de la “XXII Lliga a perxa”
El dissabte en la localitat de Castell de Castells va començar una nova edició de la lliga a perxa, amb una presentació en la seu de la finals de 2011. En la presentació va estar el president de la Federació de Pilota Valenciana, Daniel Sanjuán agraint el treball de tots els clubs i va informar de la delicada situació en general de la societat que a poc a poc va minvant les subvencions que arriben a l’entitat federativa i de la que es beneficien tots els estaments del nostre esport; clubs, escoles,… Però afirma que la Federació recolzarà totes les iniciatives i projectes en pro del nostre esport en la mesura de les possibilitats actuals. De l’ajuntament de Castells van estar l’alcaldessa, Maria Rosa Pérez i el regidor d’esports de la localitat, Faustino Ruiz que van agrair que la presentació i finals es disputen en la seua població i van lloar el treball del Club local que treballa intensament, especialment Vicent Roma, el “alma mater” d’esta entitat.
En la primera jornada s’han col·locat líders de les diferents categories les formacions de Castells en primera, Llíber i Benimagrell en segona i Benasau B, en tercera.




LEVANTE. La pequeña localidad de Castell de Castells, con apenas quinientos habitantes, en el eje entre Alcoi, Dénia y Benidorm, enclavada en plena montaña, comarca de La Marina Alta, acogió el sábado la presentación de la Lliga de Perxa en la que participarán catorce poblaciones de diferentes comarcas. El juego a "perxa" es idéntico al de "galotxa" pero manteniendo el sistema de "ratlles" y un cuadro de saque más reducido. Se trata de una de las más antiguas modalidades de la pelota valenciana.La competición se prolongará hasta el día 29 de octubre. La final se reserva para esta pequeña localidad, que a través del Hotel Serrella y del impulso de la Federació de Pilota que preside José Daniel Sanjuán consigue aglutinar a más de cien pelotaris. Las partidas suelen congregar a muchos aficionados pues en estas localidades la pelota valenciana sigue siendo el deporte más popular y el único que se practica en sus calles.





15/07/2011
La “XXII Lliga a perxa” arranca en Castells
Demà dissabte comença una nova edició de la Lliga a perxa que es disputarà en els pròxims mesos en unes quantes comarques de les nostres províncies i s’espera una gran disputa entre els diferents clubs que participen. La presentació de la lliga serà demà a partir de les 10´00 hores en esta localitat de la marina alta, Castell de Castells. Els enfrontaments de la 1ª jornada de les tres categories són;
- 1ª categoria:Castell de Castells – Juanlu BenillobaTibi – Benasau A
- 2ª categoria:Llíber – CalpRelleu – MutxamelBenimagrell – Benimantell
- 3ª categoriaXixona – Caixa Popular OntinyentBenasau – Biocon. Gil Jorda Alcoi








Castells i Benidoleig campions del "Trofeu Diputació d'Alacant"
A més del gran èxit del Club de Pilota de Tibi hi ha dos clubs de la marina alta que s’ha convertit en protagonistes ja que han conquistat un títol per club. Castells ho ha aconseguit en segona de palma i Benidoleig en tercera de llargues. En al final de tercera de llargues del “XXVII Trofeu Diputació d’Alacant”, Benidoleig va véncer en la final després d’una dura batalla entre els dos equips finalistes. Benidoleig amb Esteban, Fernando Mut, Juan Vicente Ballester, Juan Pablo Ordines i Luis Miguel Ballester, Raúl Ferrer van véncer per 10 a 8 a la jove formació de Sella integrada per Carlos, Adolfo, Adri, Folgueral i Vicentet. L’equip de la Marina Alta més veterà va saber en cada moment buscar els quinzes i a través de la seua experiència decidir el millor en cada moment i administrar l’avantatge, encara que els jóvens de Sella mai es van donar per vençuts i sempre reaccionaven per a tractar de guanyar als de Benidoleig. L’alcalde de Benidoleig José Vicente Pons va estar tota la jornada acompanyant els seus jugadors i aficionats i va ser qui va lliurar el trofeu de campió als seus veïns. Castell de Castells l’altre club que ha aconseguit alçar el trofeu de campió en segona de palma, en la cloenda van estar els jugadors Vicent Roma i José Luis en representació de l’equip guanyador. El podium d’honor de la present edició ho podem observar a continuació;


QUADRE DE HONOR “XXVII LLIGA A LLARGUES - TROFEU DIPUTACIÓ DE ALICANTE”llargues.


1ª categoría. 1º - TIBI. 2º - SELLA

Juvenils. 1º - TIBI. 2º - SELLA

2ª categoría. 1º - TIBI. 2º - MURLA

3ª categoría. 1º - BENIDOLEIG. 2º - SELLA

“XIX LLIGA A PALMA 2011 – TROFEU DIPUTACIÓ DE ALICANTE”palma


1ª categoría. 1º - TIBI. 2º - CEM MURLA

2ª categoría. 1º - MUT LEV CASTELLS. 2º - CALP

3ª categoría. 1º - TIBI. 2º - BENASAU


Tibi fa història en el "Trofeu Diputació d'Alacant"
La jornada d’ahir és difícil de comptar en unes línies ja que hi ha molt que descriure i narrar. Encara que els centenars d’espectadors que al llarg de la jornada van disfrutar de tots els actes de la Cloenda del Trofeu Diputació d’Alacant de llargues i palma, comptaran als seus familiars, amics, fills… el que van viure ahir en la localitat de Tibi, que va tindre com a colofó final, la gran final de primera categoria, que enfrontava als primers equips de Tibi (Álvaro, Isaac, Miki i Sergi) i Sella (Jan, Pablo, Pau i Jordi), que després de més de dos hores de partida guanya el millor equip de 2011 i club de la província d’Alacant en la present temporada, Tibi. Una final que serà recordada durant anys possiblement ja que va tindre una qualitat i tensió que feia anys que no es recordava. Al final el resultat va ser 10 a 5, després d’una duríssima final on els jugadors de Sella van traure tot el seu orgull i raça per a intentar alçar el seu primer gran títol. Álvaro de Tibi va estar espectacular i des de la posició de banca va traure al seu equip dels compromisos aconseguint molts quinzes de forma directa, especialment en els moments més delicats, 4 a 3 i 5 a 4, on els jugadors de Sella des de el rest van estar espectaculars. Alvaro va ser el jugador més important de la final, encara que Isaac va tindre un paper fonamental en el seu equip aportant temprança i tranquil·litat als seus jóvens companys, realitzant els canvis estratègics,.. Miki i Sergi en la final van aprendre una gran lliçó que s’ensenya jugant finals d’este nivell i amb un gran ambient, que segur els fa créixer com a jugadors de futur que són, per la seua edat. Pablo de Sella va estar increïble i resta de forma magnifica, inclús sac dos pilotes des de la zona de “els moreres” que eren impossibles de restar. Tots els seus companys van rendir a bon nivell seguint els consells de Jan, el capità de l’equip.
Jornada espectacular dels clubs d’Alacant i de la modalitat del “joc a ratlles” que demostren la vitalitat i força dels clubs de la província. En nou Comité de llargues i palma de la Federació de Pilota Valenciana va demostrar el seu encert amb els preparatius de la festa final i les noves idees d’esta gent jove de la pilota; noms com Vicent Molines, José Antonio Martínez, Sebastià Giner, David Mas i com no Eladio Mira, també del Club de Tibi que és un de les “ànimes maters” d’esta població que comença possiblement la seua etapa daurada després d’intensos anys treballant molt dur.
Van presidir les finals; Alejandro Morant, Diputat electe de la Diputació d’Alacant, Francisco Peral, Diputat Autonòmic per Alacant, Juan José Ballester, alcalde de Tibi , Esteban Cremades, regidor d’esports de Tibi, José Vicente Pons, alcalde de Benidoleig, Jesús Cortell, vicepresident d’Alacant i Vicent Molines, vicepresident de la modalitat de llargues i palma, respectivament.



Marquesat campió del Trofeu “El Corte Inglés”
A la tercera va ser la vençuda i Ovocity Marquesat torna a ser campió del Trofeu El Corte Inglés en 2011, després de perdre en les finals del 2009 i 2010. L’última vegada que va ser campió, va ser en 1979, concretament contra Godelleta i tres dècades més tard tornen a l’Olimp dels campions, conquistant el títol més important de la modalitat de galotxa davant d’una afició entregada que mai els ha fallat i que un any més ha abarrotat el carrer de Beniparrell, animant i corejant els noms dels seus jugadors. Alfarp-Catadau i Llombai viurà una llarga de nit de festa per a homenatjar a les seues figures. A més amb esta victòria Alfarp/Marquesat es convertix en el Club amb més títols dels actius en l’actualitat amb 5 entorxats.
En categoria juvenil vam veure una gran final que domina de principi a fi la formació de Godelleta. La millor pedrera de l’actualitat en esta modalitat que compta amb un equip sense fissures i amb molts jugadors que rendixen a un gran nivell, Luis, l’esquerrà esta vesprada ha jugat molt bé i ha millorat notablement les seues últimes actuacions en les finals, tal vegada al jugar al llarg de tota la partida en la posició de rest s’ha trobat molt més còmode. Carlos i Héctor s’han alternat en la posició de mitger i punter i han demostrat que tenen molta qualitat i ganes de triomfar en una població on la galotxa és la modalitat reina. També Rene en la posició de feridor ha sigut fonamental. L’equip de Montserrat no ha tingut la seua millor vesprada, i els nervis els han passat una mala jugada o la pressió de veure’s molt abrigats pels seus aficionats, ja que també s’han desplaçat en massa a Beniparrell. Godelleta ha entrat molt concentrat i ha tret quatre jocs en els primers compassos, la qual cosa li ha fet jugar molt tranquil. EnMonserrat el millor jugador ha sigut Marc.
En la final de primera l’emoció era màxima per a veure si Marquesat era capaç de trencar el malastruc de les finals, i la partida s´ha iniciat molt bé per als de Marquesat, ja que en els primers jocs han jugar molt bé i guanyen els quatre primers jocs. Els de Godelleta molt nerviosos no s’han adaptat al carrer i a la gran quantitat de públic, però a poc a poc amb un gran Juan Tarín, van entrant en partida i igualen a 30, però els de Marquesat no podien tornar a defraudar els seus aficionats i a poc a poc van traient altres jocs i tornant a avançar-se en el marcador per a acabar guanyant per 70 a 50, davant del deliri d’un carrer de Beniparrell abarrotat pel gran espectacle.
Han presidit les finals; José Daniel Sanjuan Martinez, president de la Federació de Pilota Valenciana, Pau Peréz Rico, responsable de relacions d’externes d’El Corte Inglés, José Manuel Miralles, Conselleria de Governació, Marià Marco, regidor d’esports de Beniparrell, Salvador Marín, alcalde de Godelleta, Josep Maria Mas, alcalde de Montserrat, Carmen Any, alcaldessa d’Alfarp, y Carlos Costa, el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana.
Resultats de les finals.- Final juvenil. Caixa Camp Godelleta (Carlos, Luis, Héctor, Jonathan, Rene i Francisco) – 50 - Ajuntament de Montserrat (Marc, Odín, Carlos i Borja) - 25- Final de primera. Caixa Camp Godelleta A (Marcos, Juan, Ferdy, Cano, Luis i Carlos) – 50 - Ovocity Marquesat A (Ángel, Gerard II, Emilio, Becker, Miguel i Fernando) - 70
Carlos Costa, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana afirmava; “És un orgull per a la Federació veure este ambient i tot el treball dels Clubs, ja que sense ells la pilota haguera caigut en una greu crisi, ja que són el sosteniment principal de la pilota valenciana a tots els nivells. Cal donar l’enhorabona a tots els clubs que han participat i als campions i subcampions que han oferit unes magnifiques finals en totes les seus de les finals; Onda, Faura, Vinalesa i Beniparrell.” Als ajuntaments i clubs d’estes localitats també vull felicitar-los pel seu excel·lent treball.” “La importància d’esta competició s’observa al veure la magnitud del mateix; amb participació en les tres províncies, una competició que dura sis mesos en què s’han disputat més de 1400 partides a través dels 73 clubs participants, 270 equips, més de 1200 jugadors i 14 categories de competició. D’estos només 20 clubs han pogut arribar a les finals, cal destacar que en les 14 categories de competició ha quedat campió un club d’Alacant, Orba i dos de la província de Castelló, Borriol i Xilxes.” I especialment a Marquesat pel seu gran triomf.



MUTUALIDAD DE LEVANTE CASTELLS

CAMPIÓ DE LLIGA DE PALMA 2ª CATEGORIA 2011
Federació de Pilota Valenciana
06/07/2011
Castells campió del “Trofeu Diputació d'Alacant”
Mul Lev Castells va aconseguir el títol de segona de palma del “Trofeu Diputació d’Alacant” en unes jornades expectaculares. El títol es va fonamentar en la victòria que es va aconseguir a Calp, per sis a deu, en una partida memorable per part dels jugadors dels dos equips. Amb esta victòria només necessitaven un punt en l’altra partida que tenien ajornada i així ho van fer, van perdre en la seua visita a Xàbia, però van puntuar al realitzar set jocs, al final 10 a 7. Així la classificació final en esta categoria quede; primer, Castells, amb 27 punts, amb 9 victòries i 3 derrotes. Segon, Calp, amb 26 punts, i també 9 victòries i 3 derrotes. Els jugadors de Calp van perdre el títol en la partida que van jugar a casa davant dels de Castells en l’últim sospir de la competició. L’equip de Castells esta format per un total de 13 jugadors, 8 d´ells locals (Eloy, Francisco de Balones, Javier, Moisés, Carlos Tomás, Carlos Ortola, Raúl, José Luis de Gorga, Oscar de Benillup, Jhon de Murla, Ángel de Murla, Antoni i Vicent), tota una selecció per a optar al màxim, el pròxim any jugaràn en primera categoría.


Programació:Diumenge 10 de Juliol al Carrer Major de Tibi.

10:00 Final 3ra de Llargues: Sella - Benidoleig

Pel matí a les 10:30 esmortzar popular per a tots (coques i vi).

12:00 Final 3ra de Palma, Tibi - Benasau.

14:30 Dinar "ascoti", 15 euros,Bar la Torreta (picaeta, ensalà, arrós o gaspatxo de Tibi, postre, café, beguda). Places limitades, avisar Club de Tibi.

16h Concurs de banques. Podran participar tots aquells aspirants a banques de 12 fins a 18 anys.

16h Pagament dels desplaçaments a tots els equips que han participat en la Lliga a Llargues i Palma 2011. Per tal d'evitar cues i retards, cada poble estarà citat a una hora per poder cobrar els desplaçaments.

18:00 Gran Final de 1ra Llargues: Tibi - Sella. Abans de començar la partida hi haurà una desfilada de xiquets (un de cada poble participant en la Lliga), quedant així representats tots els pobles participants

19:30h a 20h (Després de la gran final) Entrega de trofeus.





No hay comentarios: