FOTOS DEL RECORD

FOTOS DEL RECORD
CASTELLS - SELLA FINAL DEL TORNEIG CASTELLS 2009

NOTICIA DESTACADA

NOTICIA DESTACADA

miércoles, 8 de julio de 2009

CLOENDA I PARTIDES DE FESTES 09

DIUMENGE 23 D'AGOST

FESTES PATRONALS DE BOLULLA

10 - 8
Ferreret ( Parcent)- Vicent (Castells)

Guillem ( Murla)- Angel (Murla)

German (Parcent)- Andreu ( Murla)

Ivan (Parcent)- Salva (Murla)


22/23 D'AGOST
FESTES DE PENÀGUILA
SELLA-BENASAU
"A PERXA"

DIUMENGE 16 D'AGOST
2ª PARTIDA DE FESTES CASTELLS
CASTELLS 10 - LAGUAR 7


Jose Luis (Gorga)- Ignacio (Laguar)
Vicent (Castells) - Juanje (Laguar)

Kiko (Castells) - Ruben (Laguar)

Carlos (Castells) - Borja (Laguar)

Toni (Castells) - Misset (Laguar)


DISSABTE 15 D'AGOST

PARTIDA DE FESTES CASTELL DE CASTELLS






Jan - Màlia

Fèlix - Genovés II

Gràu - Sarasol II

Vicent - kiko

Carlos-Carlos














DIMARTS 11-08-2009
FESTES DE PARCENT















J.Herminio (Parcent) - Jan (Murla)

David (Petrer) - Jordi (Sella)

German (Parcent) - Jesus (Sella)

Jose Angel (Parcent) - Moises (Parcent)

DILLUNS 10-08-2009

FESTES DE PARCENT

Àlvaro (Tibi) - Malia (Laguar)

Santi (Finestrat) - Hector (Laguar)

Pablo (Sella) - Angel (Murla)

Ivan (Parcent) - Pere (Murla)

DIUMENGE 09-08-2009

PARTIDA DE FESTES VALL DE EBO

CASTELLS 6- SELLA 10

Vicent - Jordi

Kiko - Pau

Ivan - Adolfo II

Carlos - Adolfo

DISSABTE 8-08-2009

FESTES BENIMAGRELL

BENIMAGRELL 10 - MURLA 7















Benimagrell 10 Murla 7, partida interesante la jugada en Benimagrell el sábado por la tarde entre dos rivales que se conocen muy bien ,ya que se habían enfrentado esta temporada en dos ocasiones, con algunos cambios en sus alineaciones . Igualdad en el juego, en algunas fases de la partida donde después de un comienzo fuerte por parte del equipo local distanciándose 5 a 2 , los visitantes consiguen igualar a 5 y a 7 , pero en ningún momento logran ponerse por delante en el marcador, Benimagrell gana los 3 últimos juegos poniendo el 10 a 7 definitivo.



FESTES DE MURLA


DIA 4

Saoro - Sebastia

Mengual - Pere

David - Andreu

Luis - Guillem

DIA 5

Juanma - Manel

Guillem - Pere

German - Juanvi

Juansal - Adrià

DIA 6

Jan - Dani

Hector - Santi

David - Mengual

Luis - Salva

DIA 8




Malia - Jan

Genoves II- Sarasol II

Hector - Santi

Angel - Andreu









DILLUNS 3 D'AGOST

FESTES DE TÀRBENA

SELLA A - SELLA B

Jorge - Jesús

Pablo - Pau

Jordi - Quico

Carlos - Adolfo II

DISSABTE 01-08-2009

PARTIDA AMISTOSA

LAGUAR 4 - CASTELLS 10


Ignacio - Jose Luis

Juanje - Vicent

Ruben - Kiko

Manel - Carlos



CELEBRACIÓ "DIA DEL CLUB"
CASTELLS 25-07-2009

ROJOS 8 - BLAUS 10
Vicent - Ignacio
Kiko - Ivan
Javi - Carlos
Toni - Eloi
Moises - Isaac



FESTES D'ORBA. La partida va començar molt igualada sumant un joc per a cada equip fins al 4-4 disputant 15 molt bons jugant avovoltes fins a 8 o 10 pelotades per a guanyar un 15 o fer la ratlla . Despres del 4-4 l'equip blau format per ( Jan de Murla , Santi de Finestrat , Pablo de Sella , Isaac de Tibi i Miguel d'Orba ) se va anar distanciant ja que l'equip roig format per ( Malia de Laguar , David de Petrer , Jordi de Sella , Pere de Murla i Javi d'Orba ) va perdre tres jocs tenint Val el que va suposar arribar al 9-4 . El resultat final d'esta 10 - 7 . La gent disfruta d'una molt bona partida i els jugadors van demostrar un nivell molt alt dins el carrer .




























Dissabte 18 de juliol de 2009. Serà molt recordat per la gran partida de pilota viscuda en la Vilajoiosa. Partida de Festes de Santa Marta 2009. S’enfrontava l’equip de llargues de Sella, amb Jan, Pablo, Jesús, Jordi i Pau contra un combinat de Murla i Vall Laguar amb Malia, Hector, David, Manel i Mengual. El carrer es va omplir de gent vinguda des de La Vila, de Murla, de Laguar, de Relleu, de Crevillent….i sobre tot de Sella.
La partida va començar 0-2 per al de Murla amb un Malia espectacular, després 1-2, 1-3, 4-6, 5-6, 5-8, pero Sella amb un joc fantàstic i una gran entrega remunta i iguala a 8 jocs 8-8, ….quan ja casi no es veia la pilota estàvem 8-8 i a dos i les dos. La partida es va acabar i va guanyar Murla per 8-10. Varem disfrutar jugant a pilota i ens van fer disfrutar a nosaltres i al nombrós públic present. Ja fa dos anys que la partida de Festes de La Vila té un nivell inmillorable. Al 2008 amb Santi, Grau, Pablo….i al 2009 amb Pablo, Jordi, Jan, Malia , Hector…..
A les 18:45 va començar, previ record al marxaor Xena de la Vila, la partida i a les 21.50 es va acabar……històric ¡!




NOTA DE PRENSA:

Darrere l'éxit obtingut en altres edicions, el Club de Pilota Perxa de Benifallim organitza el TERCER MEMORIAL QUIQUE AZNAR “CAMAL”, per a la present edició s'anuncia com acte més destacat una partida a Llargues, que tindrá lloc este próxim día 11 a les 18,00h en els carrers del poble.
Entre els jugadors convocats per a disputar esta partida figuren les dos banques de la Selecció Valenciana, Martínez de Campello i Malia de Laguar, es donaràn cita altres jugadors de gran nivell també pertanyents a la selecció com són Santi de Finestrat, David de Petrer, o Jordi de Sella. Per a completar el cartell també estaràn Miguel de Callosa, Ivan de Parcent, Vicent de Castells, i els locals el Llarg i Satorre. S'espera com en anteriors ocasions una molt bona afluència de públic, ya que no es habitual poder disfrutar d'una partida d'aquest nivell en la comarca.
S'organitza el Memorial en record de Quique Aznar soci fundaor del Club, tristment desaparegut fa poc més de tres anys, gran aficionat d'aquest esport i que va practicar fins l'últim moment.


CLOENDA DE LLARGUES CALP 2009

TIBI 7 - AGOST 10














Ahir de matí en el carrer artificial de Calp es va jugar la final de 3ª Palma TIBI (Eladio-Sergi-Mateo-Miki i Kola) i Agost(Oscar-Mariscal-Ramonet-Miguel i Alex) , en un mati de calor i mes calor a on la gent no va respondre,(recordem era una final) ja que eren unes 20 persones repartides entre les dos aficions, ademes de les tres xassaors que prou faena tenien posan les xasses, vamos que era del interes de ningú, de segur que si agueren jugat en un dels dos pobles el carrer aguera estat de gom a gom, pero els dos equips es van proposar jugar i pasarvo be i aixi va ser, la partida va estar molt be tan i com s´asperava, es dos equips van jugar a un bon nivell demostrant el perque han estat dominant la lliga desde el principi, de segur que al any que ve en segona estaran lluitan per dalt, es posa per davant Tibi 3-1, el seguent joc que dura casi mij hora el guanya agost 3-2, d´ací en avant es jocs costen de guanyar i va guanyanlos poc a poc agost 3-7,Tibi fa una xicoteta remontada 5-7 despues pasem a 7-8 i al final 7-10 guanya Agost, que es proclama campió de 3ª,van destacar en la partida Oscar i Sergi.

CALP 9 - BENIMAGRELL 10
Da comienzo la partida al saque Benimagrell, buen juego del equipo visitante que se hace con los dos primeros juegos, después de tener un val. y quince en contra Calpe consigue darle la vuelta y anota su primer juego, así hasta igualar la partida a cinco , Benimagrell vuelve a avanzarse 7 a 5 en el marcador y Calpe iguala a 7 . mas emoción imposible , el numeroso publico disfrutando por momentos del buen nivel de juego pero sobre todo por la intensidad ,nerviosismo y entrega de ambos equipos, alguna que otra discusión provocada por la intensidad e igualdad en el marcador, pasamos al iguales a 8,Calpe se anota el 9 a 8 y parece que tiene la partida en sus manos ,con val. y treinta en contra Benimagrell salva quince de partida en una jugada con fortuna y se alza con el noveno juego, mas emoción imposible los dos equipos exhaustos, ambos merecedores de la victoria pero tan solo uno se alzara con ella, no se puede describir con palabras el ambiente en la calle, la gente volcada con los dos equipos no parando de animar y aplaudir cada jugada, de un iguales a quince ,se pasa a un val. y quince a favor de Benimagrell, pero la respuesta del saque de Calpe es impresionante, ganando una raya y consiguiendo un quince igualando a dos, de nuevo dos rallas ganando uno cada una, que emoción no se puede describir, al saque Benimagrell quince directo al colgar el resto local la pelota y ralla, pasa al saque Calpe, resta Benimagrell le da quince a un jugador del equipo local y acaba la partida ,resultado final 9 a 10 .Vuelvo a repetir ambos merecían la victoria pero es Benimagrell el que con tesón y fortuna al final se alza con el campeonato. Una final de infarto, desgaste y corazón.

No hay comentarios: