FOTOS DEL RECORD

FOTOS DEL RECORD
CASTELLS - SELLA FINAL DEL TORNEIG CASTELLS 2009

NOTICIA DESTACADA

NOTICIA DESTACADA

lunes, 18 de octubre de 2010

PERXA BENIFALLIM 2010 FINAL 1ª CATEGORIA

El passat dissabte dia 16 d’octubre, Benifallim es va convertir amb el centre neuràlgic de la Perxa. Allí es varen disputar les finals del 21 Campionat de perxa que enfrontaven pel matí en la segon categoria a Tibi, que es va proclamar a la fi el campió al guanyar-li 10 a 2 a Benimantell, i per la vesprada al vigent campió Ontinyent i el etern favorit Benasau.

La partida del matí va estar prou igualada, tot i el resultat de 10 a 2, aquest no reflexa el joc desplegat de uns i altres en la partida encara que per part de Tibi, disposen d’un potencial enorme en tots els seus components i especialment en un espectacular mendieta, que va fer gaudir a tots els presents amb varies pilotades increïbles i d’un gran mèrit, L’any que ve Tibi serà el gran al·licient de la Lliga de 1ª Categoria, sense cap dubte. Rafa per part de Benimantell, també va tenir una actuació molt destacada.

Per la vesprada la gran partida esperada per tots els aficionats, la final de primera categoria, l’actual campió Ontinyent i els sempre capdavanters Benasau. La partida ve resultar mol anivellada i amb molta emoció arribant a iguals a 8, alternant-se uns i altres. Els dos jocs finals varen caurer de la part de Benasau, arribant al definitiu 10 a 8. Pablo (Benifallim) es va elegir com al jugador mes destacat per part de Benasau.





























No hay comentarios: