FOTOS DEL RECORD

FOTOS DEL RECORD
CASTELLS - SELLA FINAL DEL TORNEIG CASTELLS 2009

NOTICIA DESTACADA

NOTICIA DESTACADA

miércoles, 16 de diciembre de 2009

NOTICIES DECEMBRE 2009

LEÓN I DANI S'IMPOSEN EN LA FINAL DEL XX TROFEU NADAL DE BENIDORM PER 60 A 40.


Dijous passat es va realitzar el sorteig de la competició dels campions, una competició que reunix als millors Clubs de la Comunitat Valenciana. És la primera gran competició de l'any, que els amants del nostre esport ja esperen amb ganes i passió. Les partides anada de quarts de final es jugaràn el proper dissabte 9 de gener i les de volta el dissabte 16 de gener, les semifinals seran el 23 i 30 de gener. La final serà el cap de setmana del 14 de febrer.

QUARTS DE FINAL ANADA, 9 gener del 2010:

PRIMERA SENIOR:-
Caixa Popular Ontinyent (Campió Autonòmic de Perxa) – Quart de Poblet (Campió Autonòmic de Frontó).



Caixa Camp Godelleta (Campió Copa Generalitat) – Vila-real (Campió Autonòmic Escala i corda).


Campello (Campió Autonòmic de Llargues) – Rafelbunyol (Campió Autonòmic de Raspall).

Ajuntament de Monserrat (Campió Autonòmic de Galotxa) – Murla (Campió Autonòmic de Palma) .


CATEGORIA PRIMERA: - Caixa Popular Ontinyent (Boni, José Luis, Paco) 70 - Quart de Poblet (Adrián, José, Pepet i Nemesio)55. Partida jugada de poder a poder en una vesprada molt freda en el carrer de Vinalesa, en la que els jugadors s'han encabotat a donar un gran espectacle, amb jugades espectaculars i quinzes molt bons. En la primera part de la partida els jóvens de Quart de Poblet s'han distanciat en el marcador fins a arribar a un 35 a 15, però els jugadors d'Ontinyent capitanejats per un gran Boni, a poc a poc han canviat el xip, i han demostrat perquè són els actuals campions de perxa. Boni ha estat a una grandíssim nivell en els rebots i amb un "bot de braç" molt fort i col·locat, marcant les distàncies, i en la part final és el que més s'ha adaptat a la complicada vesprada, on el vent i el fred han molestat molt els jugadors.- Banys 10 Vilareal (Miguel, Josep i Vicent) 25 Caixa Camp Godelleta (Marcos, Ferdy, José, Javi i Juan Carlos) 70. Godelleta ha demostrat que s'ha preparat per a esta competició i ha passat literalment per damunt de la formació de Castelló i que hui no ha tingut el seu millor dia. Marcos i Ferdy, formen una parella de gran nivell i si es troben els dos en bones condicions són difícils de batre.- Campello (José, David, Miguel i Royo) 65 Rafelbunyol (Roberto, Moro, Cèsar i Carlos) 70. Rafelbunyol ha remuntat en l'últim moment, després d'anar tota la partida per darrere. Els de "l´Horta Nord", reforçats amb Roberto de Beniparrell han plantat cara als campions de llargues, que han oferit un gran nivell, demostrant que són un gran equip, però novament la il·lusió i ganes de disfrutar de la pilota, han tire que el Moro s'ha erigit en el jugador més destacat de la partida, donant ànims als seus companys i portant-los en volandas per a remuntar en la part final de la partida.- Monserrat (Pasqual, Jesús Manuel, Marc i Rafa) 70 Murla (Salva, Andreu i Manel) 0. Els d'Alacant amb la baixa de Ángel, han sigut un equip que poc ha pogut fer davant d'una formació que té fam de més triomfs, després de ser el millor equip en l'autonòmic de galotxa, "Trofeu El Corte Inglés". Monserrat, és una formació que si manté la regularitat és favorit per a emportar-se este gran títol

LLIGA PROVINCIAL TROFEU DIPUTACIÓ D'ALACANT 2.010 GRUPS

1ª LLARGUES

BENIDORM, BENIMAGRELL, CAMPELLO, MURLA "A", MURLA "B", PARCENT, SELLA, TIBI

2ª LLARGUES

CAMPELLO, CREVILLENT, FONDÓ, L'ALFAÇ, LAGUAR, XALÓ

3ª LLARGUES GRUP "A"

AGOST, CREVILLENT, FINESTRAT, LA VILA, MURLA, XALÓ

3ª LLARGUES GRUP "B"

CAMPELLO, LA MURADA, MUTXAMEL, PARCENT, SELLA, TIBI

1ª PALMA
BENASAU, BENIDORM, BENIMAGRELL, CALP "A", CALP"B", MURLA, SELLA, TIBI

2ª PALMA

AGOST, ALTEA, BENASAU, BENIMANTELL, FINESTRAT, PARCENT, TIBI, XABIA

3ª PALMA GRUP "A"

BENIDOLEIG, BENIFALLIM, BENIMANTELL, CALP, CASTELLS, MONFORTE, ORBA, RELLEU

3ª PALMA GRUP "B"

ALCOI, BENASAU, BENIDOLEIG, BENIFALLIM, LA NUCIA, MONFORTE, ORBA, POLOP

3ª PALMA GRUP "C"

BENASAU, FINESTRAT, LAGUAR, LA VILA, MONFORTE, SELLA, XABIA, XIXONA


GRAN TRIOMF DE MASSALFASSAR.


L’equip de l’Horta Nord s’imposa amb claredat davant Benidorm en la final del Interpobles.
El club de Massalfassar va reeditar el títol de campió de l’Interpobles de galotxa després d’imposar-se en la final del passat diumenge davant Benidorm per 70-20. Els de la localitat de l’Horta Nord van ser millors en conjunt i van basar la seua contundent victòria en la solidesa de la seua bot, Javi, que va donar tot un recital en la final.
L’engruixat marcador no ha d’entelar la trajectòria del club de Benidorm, que s’estrenava en una gran cita d’aquesta modalitat. L’equip de la capital de la Marina, que té en el bot a un jove Rodrigo (té 16 anys), s’ha deixat en el camí a grans equips com el de Beniparrell.
Després dels intercanvis de jocs dels primers compassos, la partida es va trencar amb l’iguals a 15. Javi, Víctor i Ramonet (que va estar magistral en la ferida) van començar a sumar un joc rere d’altre fins que l’avantatge ja va ser insalvable. Rodrigo i la seua jove formació va patir en el bot pel mestratge del feridor rival, i no va poder restar la pegada de Javi, que va ser, sens dubte, el millor de la gran final.






WALDO GUANYA EL SEU SETÈ INDIVIDUAL.

El d’Oliva supera a un Coeter II que va eixir derrotat al trinquet i no va poder sumar cap joc (25-5). La Federació oblida entregar-li el seu segon fris grec en propietat.







No hay comentarios: