FOTOS DEL RECORD

FOTOS DEL RECORD
CASTELLS - SELLA FINAL DEL TORNEIG CASTELLS 2009

NOTICIA DESTACADA

NOTICIA DESTACADA

jueves, 13 de noviembre de 2008

MUNDIAL DE PILOTA ECUADOR 2008


LA SELECCIÓ ES AGASAJADA EN MANISES

Casi 200 aficionats, familiars i amics han rebut a la nostra selecció en l´aeroport de Manises. Els jugadors han arribat molt cansats, ja que desprès de l´intensa competició han estat casi 20 h fent desplaçamants per arribar a València.En Manises esperaven a la selecció, el Director General, Mateo Castellà i Ramón Sedeño, President de la FPV, que han felicitat un per un a tots els integrants de la selecció, felicitantlos per l´esforç i treball al Mundial d´Equador.Desde Calp s´han desplaçat un autobus per estar al costat dels jugadors de la selecció, tambè hi ha havia gent de Beniparrell, Sella, Murla, Tibi, Faura, Museros, Silla... per rebre als subcampions mundials.

LA SELECCIÓ GUANYA FINALMENT 3 MEDALLES EN EL MUNDIAL D´EQUADOR
El divendres no es va poder arredonir la jornada amb un nou metall en el Mundial de pelota a mà, ja que els nostres varen caure davant les 3 seleccions americanes i han quedat 4 classificats en la modalitat de "frontó internacional":ESPANYA 1 EQUADOR 1ESPANYA 0 ARGENTINA 2ESPANYA 0 MÈXIC 2En aquest punts la nostra selecció queda 2ª en la classificació de el comput general del Mundial, lo que es SUBCAMPIONA MUNDIAL i finalment no s´han complit els objetius inicials, ja que els resultats no han arribat o no han sigut tot lo satisfactoris que es pretenien (amb victòries o metalls d´or). La regularitat en les modalitats internacionals classiques li han donat el 2 llòc a la nostra selecció.Quadre d´honor de Frontó Internacional:1. MÈXIC - Campió.2. ARGENTINA - Subcampió.3. EQUADOR. - 3 classificat.4. ESPANYA - 4 classificat.CLASSIFICACIÓ FINAL DEL MUNDIAL.1. BÈLGICA - 7 pts.2. ESPANYA - 4 pts.3. HOLANDA - 4 pts.4. EQUADOR - 4 pts.5. MÈXIC - 4 pts."

NOU BRONZE PER A LA SELECCIÓ EN LA MODALITAT DE "JOC EUROPEU"

La Selecció no ha pogut derrotar a la formació de Bèlgica en la modalitat de Joc Europeu, i ha caigut per un contundent 1 a 6. Anteriorment els nostres havien guanyat a la selecció amfitriona, per un marcador de 6 a 1, el que l´ha fet aconseguir la 3ª posició mundial en aquesta modalitat.En la modalitat de Frontó Internacional hem aconseguit 3 victòries;ESPANYA 2 VENEÇUELA 0ESPANYA 2 XILE 0ESPANYA 2 PARAGUAI 0Bèlgica, Italia i Holanda no han passat a la fase final i no podran seguir sumant punts per a la classificació final, pel que si guanyarem l´or, podriem optar al títol absolut. Sols Equador, la gran revelació fins el moment podrà continuar sumant punts en la classificació final. De moment la selecció ja es l´única selecció europea que ha aconseguit estar en les 4 fases finals de totes les modalitats disputades junt al país anfitrió. I tan sols la fortuna ha impedit que a hores d´ara estiga un poc més amunt en el medaller del Mundial.



SUBCAMPIONS DEL MÒN EN LA MODALITAT DE "LLARGUES"

La jornada no s´iniciava amb molt bones noticies, ja que 4 dels 10 jugadors seleccionats estaven malats en febra i gastrointeritis. Pero el nostre combinat afrontava els primers encontres amb optimisme, i el primer gran rival en la modalitat de llargues, Bèlgica, cau davant de la selecció (Alvaro Tibi, Jesús, (Alvaro) Nacho i Jan) desprès d´una gran confrontació.En el següent enfrontament els nostres (Alvaro Tibi, Tato, (Nacho) Alvaro, i Jan) han acussat la impossibilitat de poder fer canvis, i han caigut davant d´una molt bona selecció d´Holanda, que al final ha sigut la campiona de la modalitat.Desprès s´ha aconseguit un nou triof davant d´Equador, que ha possibilitat la "plata", en la modalitat de llargues.Els resultats de la fase final han sigut:Espanya 6 – Bèlgica 5Holanda 6 – Equador 1Espanya 4 – Holanda 6Bègica 6 – Equador 0Espanya 6 – Equador 1Bèlgica 5 – Holanda 6El quadre final de la modalitat de llargues ha quedat de la següent forma:1.- Holanda – CAMPIÓ,2.- Espanya – SUBCAMPIÓ, 3.- Bèlgica I 4.- Equador






LA SELECCIÓ GUANYA EL "BRONZE", EN LA MODALITAT DE PELOTA ECUATORIANA.

Gran partida la disputada per les seleccions de Bèlgica i Espanya, que repartía la plata i el bronze en la modalitat de pelota ecuatoriana. Dos quinzes separaren als nostres de guanyar al màxim rival en la lluita per la classificació final, el vent va aparèixer en el pitjòr moment, i dos pilotes que no entraren per cm, varen caure del costat del belgues. En la nostra selecció varen jugar; Jan, Alvaro i Nacho. Ecuador ha guanyat el títol, amb Bèlgica com a 2º Classificada.

No hay comentarios: