FOTOS DEL RECORD

FOTOS DEL RECORD
CASTELLS - SELLA FINAL DEL TORNEIG CASTELLS 2009

NOTICIA DESTACADA

NOTICIA DESTACADA

jueves, 26 de marzo de 2009

LLIGA A LLARGUES 2009

Havent acabat la lliga, ja s'aclarit el panorama per tots els equips participants en la mateixa.

En Primera de Llargues, el pronòstic de tot el món s'hà cumplint, i Campello seguirà reinant un any més en la màxima categoria.


La sorpresa agradable ha sigut el bon rendiment de l'equip de Tibi, que contra tot pronòstic s'ha fet un lloc en la el-lit de la Pilota quedant 2on classificat.En Segona a llargues l'equip de Benimagrell a dominat de cap a cap la competició, tot i no disposar d'un gran avantatge amb l'equip de Murla segon classificat, a sabut conclourer la lliga primer. L'any que ve de segur que faràn un bon paper en 1ª, s'ho mereixen. "Enhorabona".En Tercera de llargues el dos equips de Crevillent han segut els grans dominadors del campionat, i l'any que ve tindràn representació en Segona Categoria.

Per el que respecta a Primera de Palma, la sorpresa de Sella, un equip acabat de pujar de 2on que ha quedat 2on classificat, i l'etern dominador de la competició Murla, que ha quedat primer.En Segona de Palma dos grans dominadors, Benimagrell per un costat i Calp per l'altre, l'any que ve estaràn els dos en 1ª.


I per acabar en Tercera de palma grup A, la formació d'Agost s'ha proclamat guanyador del mateix.

En el grup B, Castells.
I en el Grup C Tibi ha segut el campió amb una gran superioritat.


En juvenils l'equip de Tibi també s'ha elegit com el millor de la categoria.Enhora bona a tots.

No hay comentarios: