FOTOS DEL RECORD

FOTOS DEL RECORD
CASTELLS - SELLA FINAL DEL TORNEIG CASTELLS 2009

NOTICIA DESTACADA

NOTICIA DESTACADA

viernes, 23 de septiembre de 2011

OCTUBRE 2011



Castell de Castells i Tibi jugaran la gran final de la “XXII Lliga a perxa”
La formació de Castell de Castells va ser l’única que va poder alçar l’eliminatòria en la volta de les semifinals, i jugarà la gran final de primera categoria davant de la jove formació de Tibi, que continua acumulant nous triomfs per a un club molt jove que esta completant una excel·lent temporada després d’aconseguir 5 títols en la lliga a llargues i palma, quedar subcampió d’Europa de llargues i el pròxim cap de setmana jugarà la final de perxa de primera. En segona Benimagrell pareix l’equip més fort després de la gran victòria davant de Benifallim però davant tindran a un molt bon equip la formació de Benimantell. Estes finals es jugaran el diumenge 30 d’octubre en la localitat de Castell de Castells.



Álvaro s'ha proclamat este diumenge al migdia campió del XXVI Individual Bancaixa - Trofeu President de la Generalitat en imposar-se per un ajustat 60-55 a Soro III en en una final més que emocionant de dues hores de durada celebrada al trinquet de la Ciutat de la Pilota de Montcada.El pilotari de Faura aconsegueix el seu onzè títol després dels que va guanyar l'any 1998, i ininterrompudament entre 2001 i 2009. En la seua tornada a l'Individual després de l'absència de l'any passat, el pilotari ha aconseguit recuperar la corona de l'escala i corda professional.I no ho ha tingut gens fàcil contra un Soro III que ha estat molt a prop de donar la gran sorpresa. El pilotari de Massamagrell, de 27 anys, és a dir, 10 més jove que el seu rival, ha gaudit d'un val al seu favor en l'últim joc davant la bogeria d'un trinquet de Montcada ple de gom a gom.Però Álvaro ha mantingut la calma al final i ha aconseguit superar els moments difícils per a rematar una victòria que podria haver caigut de qualsevol dels dos costats.




Álvaro de Castells integrant de l'escola de pilota de Murla junt a Marc de Murla, subcampions Infantils de One Wall en Massamagrell. Enhora bona


15/10/2011
Castells, Benasau tractaran de remuntar en la volta de les semifinals de la “XXII Lliga a perxa”
Tibi i Benifallim buscaran la final inesperada de la màxima categoria. En segona les eliminatòries de semifinals també tenen molta emoció
Demà diumenge ens esperen quatre partides d’infart amb la volta de les semifinals de la “XXIII Lliga a perxa”. Els grans favorits en primera categoria Castells i Benasau hauran de remuntar si volen jugar la gran final. A Benifallim en equip local tractarà de guanyar o com a mínim perdre d’un sol joc, encara que no serà fàcil ja que Castells jugarà amb el seu equip titular (José Luis, Andreu, Vicent, Óscar, Manolo i Ángel, este últim en l’anada no va poder jugar i el seu equip ho va notar). En la segona semifinal de primera categoria el jove equip de Tibi (Mendi, Miki, Sergi, Canari, Hermes i Jaume) tractarà d’aconseguir tres jocs en el difícil carrer de Benasau, on Saoro un dels seus millors jugadors junt amb Sergio, César, Manolo i Tomas, que a casa tractaran d’aprofitar el factor pista davant de la seua afició.
En segona categoria hui dissabte es disputa la partida Benifallim contra Benimagrell i demà la volta, ja que la setmana passada s’ajorna per la disputa del Memorial Jaime Olcina. L’equip de Benimagrell que en la primera fase va quedar primer de grup tractara amb el seu equip format per Juan, Mario, Terol, Héctor i Albert (Terol II), passar a la gran final per a completar la seua gran temporada. Però Benifallim té un bon equip i tractaran de donar la sorpresa. En l’altra semifinal de segona l’equip de Benimantell intentarà certificar el passe després de la seua victòria davant de Benasau B a casa la setmana passada. Les finals seran el diumenge 30 d’octubre a Castell de Castells.
Partides de semifinals de volta “XXII Lliga a perxa”, 16 d’octubre;Primera categoria:- Benifallim A (4 classificat) - Castells (1 classificat)- Benasau A (2 classificat) - Tibi (3 classificat)Segona categoria:- Benimagrell (1 classificat grup A) - Benifallim (2 classificat grup B) - Benasau B (1 classificat grup B) - Benimantell (2 classificat grup A)
Resultats de les semifinals d’anada “XXII Lliga a perxa”, Primera categoria:- Castells (1 classificat) - 8 - Benifallim A (4 classificat) - 10- Tibi (3 classificat) – 10 - Benasau A (2 classificat) - 2Segona categoria:- Benifallim (2 classificat grup B) – Benimagrell (1 classificat grup A) - ajornada- Benimantell (2 classificat grup A) – 10 - Benasau B (1 classificat grup B) - 2


No hay comentarios: