FOTOS DEL RECORD

FOTOS DEL RECORD
CASTELLS - SELLA FINAL DEL TORNEIG CASTELLS 2009

NOTICIA DESTACADA

NOTICIA DESTACADA

miércoles, 3 de marzo de 2010

LLIGA A PALMA 2010 3ª CATEGORIA GRUP "A"

7ª JORNADA

DIUMENGE 25 D'ABRIL

Carrer Figueretes de Castells

MUTUALIDAD DE LEVANTE 10 - RELLEU 5

Vicent, Jose Luis, Carlos i Toni, Els jocs varen estar molt disputats, el marcador va assenyalar (3 a 0; 7 a 2 y 8 a 2; 9 a 5 y 10 a 5 final), dos jocs varen durar 30 minuts. En quant als jugadors de Castells, varen estar tots en el seu nivell.

BENIMANTELL 0 - CALP 10

MONFORTE 10 - BENIFALLIM 0

BENIDOLEIG 9 - ORBA 10

-----------------------------------------------------------------------------------

6ª JORNADA
DISSABTE 17 D'ABRIL
Carrer San Miquel de Benifallim
BENIFALLIM 2- MUTUALIDAD DE LEVANTE CASTELLS 10

Vicent, Jose Luis, Kiko, Carlos i Toni.

Encara quel resultat final ha sigut de 2 a 10, la partida ha estat molt anivellada, destacar la treta de Vicent que no ha fet cap falta, aconseguint molt quinzes directes i el rest de Jose Luis molt segur, i que a llançat varies pilotades per dalt de la banca des del rest. Kiko en el contrarrest també ha tingut una actuació destacada fent alguns quinzes directes. Toni i Carlos han estat be en la punta taponant les pilotades de Benifallim i guanyant les ratlles importants.

RELLEU 1 - MONFORTE DEL CID 10

ORBA 10 - BENIMANTELL 2

CALP 10 - BENIDOLEIG 0
-------------------------------------------------------------------------------
5ª JORNADA
DISSABTE 10 D'ABRIL
Carrer Major de Castells
MUTUALIDAD DE LEVANTE CASTELLS 8- CALP 10

Eliseo, Vicent i Toni.
Partida atípica la que ha tingut lloc aquest dissabte en Castells. La partida es veia molt complicada, degut a que l’equip de Calp venia com a segon classificat i l’equip local només disposava de tres jugadors, ja que la majoria de l’equip per uns motius o altres no estaven disponibles. Escomença la partida i Calp s’adelanta 0 a 1. Desprès Castells amb un poc d’estratègia, i degut a l’espai que hi havia entre els jugadors locals pel fet d’ésser un menys deixaven botar la pilota de treta de Calp i la restaven de bot i braç, llançant-ne varies vegades per dalt de la banca visitant, i així fan 8 jocs seguits i es posen 8 a 1. Vist aquest resultat l’equip es relaxa i en un moment Calp empata a 8, A partir d’ací Castells vol reaccionar però ja es massa tard i perd la partida per 8 a 10. Molt Bona actuació de Eliseo en la treta fent un gran nombre de quinzes directes i de Vicent en el Rest en la primera part de la partida al igual que Toni en el lloc de punter fent molts quinzes claus.
MONFORT DEL CID 8 - ORBA 10
BENIFALLIM 10 - RELLEU 3
BENIDOLEIG - BENIMANTELL ( Aplaçada).
-------------------------------------------------------------------
4ª JORNADA
DIUMENGE 28 DE MARÇ
Carrer del Barranc de Benimantell
BENIMANTELL 9 - MUTUALIDAD DE LEVANTE CASTELLS 10


Vicent, Kiko, Javi i Eloy.
La partida jugada en Benimantell, ha tingut un desenllaç totalment diferent al previst en principi en el guió. El nostre Equip líder de la classificació i l’equip de Benimantell en la cua junt a Relleu. S’inicia la partida amb el nostre equip un poc gelat i perdent 2 per cap. Ens centrem un poc i empatem a 2. Torna a avançar-se Benimantell 4 a 2. Castells fa uns canvis de posicions i remunta una altra vegada i es col·loca 4 a 5. Desprès d’ací i degut a varies discussions, Benimantell es posa 7 a 5, Castells torna a apretar i empatem a 8 i a 9, i amb un últim joc prou ràpid i amb un val i quinze al nostre favor hi ha una pilotada amb un poc de polèmica, Benimantell es posa 30 a Val i Vicent am una treta molt col·locada acaba la partida amb 9 a 10. Bona actuació de Vicent en la treta de menys a més i en l’equador de la partida jugant de rest i molt bon debut de Eloy en la punta amb varies pilotades increïbles i espectaculars que han fet arrancar molts aplaudiments de la gent assistent i com no guanyar moltes ratlles i fer quinzes molt importants.
BENIDOLEIG 10 - RELLEU 2
ORBA 10 - BENIFALLIM 4
CALP 4 - MONFORTE 10
--------------------------------------------------------------------------------------
3ª JORNADA
DISSABTE 20 DE MARÇ, A LES 16'30 H.
Al carrer Figueretes de Castells
MUTUALIDAD DE LEVANTE CASTELLS 10 - BENIDOLEIG 2

Vicent, Carlos, Javi i Toni.
La partida més esperada de la lliga, no va respondre a l’expectació creada, tot degut en bona part al canvi de carrer, ja que degut a un vehicle estacionat en el carrer major, varen tenir que jugar en el carrer Figueretes. La partida que havem pogut presenciar ha tingut dos parts diferents, un inici molt igualat fins al 2 a 2, i desprès quant l’equip local li ha agafat la mida al carrer han aconseguit 8 jocs seguits que han fet que la partida no durar molt. Bona actuació del jugador visitant Lluis, tot i que la treta de Vicent era molt complicada de contrarestar, ha restat diverses pilotades de molt de mèrit, per part local bona actuació de tots en general, cadascú en el seu lloc i jugant les pilotades que tocaven en cada moment, guanyant les ratlles importants per aconseguir guanyar la partida. Amb aquesta victòria l'equip Mutualidad de Levante Castells es col-loca líder del campionat.
BENIFALIM 6 - CALP 10
MONFORTE - BENIMANTELL (Aplaçada per pluja)
RELLEU - ORBA (Aplaçada per pluja)
--------------------------------------------------------------------------------------
2ª JORNADA.
DISSABTE 13 DE MARÇ, A LES 16'00 H.
Al carrer Major de Castells
MUTUALIDAD DE LEVANTE CASTELLS 10 - ORBA 7

Vicent, Kiko, Carlos i Toni.
Emocionant partida la que havem pogut presenciar avui dissabte ací en el poble, ja que en molt moments de la partida s’ha pogut gaudir de diverses pilotades molt espectaculars, algunes d’elles sobrepassant les banques per dalt, així com jugades amb molt de pilotades seguides i com no amb l’emoció del resultat. En l’inici Castells amb només tres jugadors en el carrer aplega ràpidament al 4 a 1, en aquest moment es incorpora el jugador que faltava, i en lloc d’augmentar el nivell, es descol·loquen i orba arriba a posar-se per davant 6 a 7, en aquest moment Castells torna a agafar el ritme i en un poc d’estratègia en la treta, buscant amagar les pilotes on no hi havien jugadors d’Orba i amb un poc de sort, ja que una immensa majoria de pilotades al final ens varen dir i els punts caigueren del nostre costat, i s’acaba la partida amb el resultat final de 10 a 7.
BENIMANTELL 6 - BENIFALLIM 10
BENIDOLEIG 10 - MONFORTE 7
CALP 10 - RELLEU 3
-------------------------------------------------------------------------
1ª JORNADA.
DISSABTE 06 DE MARÇ, A LES 16'00 H.
Al carrer Calvari de Monfort del Cid.
MONFORT DEL CID 9 - MUTUALIDAD DE LEVANTE CASTELLS 10

Vicent, Toni, Kiko, Javi i Carlos.
Bon inici de lliga pel equip Mutualidad de Levante Castells, tot i no estar al seu millor nivell, debutar en el campionat guanyant sempre ve bé i més mirant el començament de la partida, que es veia molt complicada, amb la dificultat que tenia el jugar la partida en un carrer desconegut i el anar sempre per darrere en el marcador ja que l’equip de Monfort estava molt per damunt en joc i col·locació. Tot i això l’equip va saber llegir la partida i sobreposar-se a la superioritat local i fent uns retocs de posició i tàctica varen poder acabar guanyant la partida amb molt d’esforç i patiment. 4 a 1; 5 a 5 , 7 a 7; 9 a 9; i 9 a10. Enhora bona.
BENIFALLIM 10 - BENIDOLEIG 8
RELLEU 10 - BENIMANTELL 6
ORBA 10- CALP 7








No hay comentarios: