FOTOS DEL RECORD

FOTOS DEL RECORD
CASTELLS - SELLA FINAL DEL TORNEIG CASTELLS 2009

NOTICIA DESTACADA

NOTICIA DESTACADA

miércoles, 12 de diciembre de 2007

BANCAIXA 2007

1. Ajuntament de Benidorm:Genovés II, Sarasol II i Hector 19
2. Ajuntament de l'Eliana: Àlvaro, Solaz, Nacho 16
3. Edicima Petrer: Miguel, Grau i Raül II 16
4. Ajuntament d'Alcàsser: Victor, Jesus i Oñate 13
5. Ajuntament de Vila-Real: Colau, Tato i Canari 12
6. Ajuntament de Pedreguer:León, Félix i Salva 10
7. Ajuntament de Sagunt: Pedro, Dani i Herrera 7
8. Ajuntament de València: Núñez, Melchor i Tino 3


2ª Fase.
1. Ajuntament de Benidorm: Genoves II, Sarasol i Hector 15
2. Ajuntament de Petrer: Miguel, Grau i Raül II 12
3. Ajuntament d'Alcasser: Victor, Jesús i Oñate 10
4. Ajuntament de Pedreguer: León, Félix i Salva 6
5. Ajuntament de Vila-Real: Colau, Tato i Canari 5
6. Ajuntament de l'Eliana: Álvaro, Solaz i Nacho 2

















































Semifinals Bancaixa

1ª Semifinal

Genovés II, Sarasol i Héctor 60 - Victor, Jesús i Oñate 45

Genovés II, Sarasol i Héctor 60 - Cervera, Jesús i Oñate 20

2ª Semifinal

Miguel, Grau i Raül 55 - León, Félix i Salva 60
















Miguel, Grau i Raül 60 - León, Félix i Salva 55

Final

Genovés, Sarasol i Héctor 60 - Miguel, Grau i Raül 55

BENIDORM PEGA PRIMER













El trio de Benidorm, en el qual juguen Genovés II, Sarasol II i Hèctor, s’ha posat per davant en la final del Circuit Bancaixa, que es decideix al millor de tres partides, després de vèncer el primer acte de la final a l’equip de Petrer, en el qual militen Miguel, Grau i Raúl II. El xoc, disputat en el migdia d’avui en el trinquet de Benissa, ha estat emocionant i d’alternatives i s’ha resolt en l’últim joc (60-55).
La primera fase de la partida ha tingut en l’equip de Benidorm un clar dominador. Genovés II i els seus han eixit al trinquet més centrats que els seus rivals i s’han posat amb sis jocs d’avantatge d’eixida (45-15). Els problemes a Petrer no es quedaven en la seua fins a aqueix moment fluixa actuació, ja que Raúl II s’ha lesionat al intentar jugar una pilota escopida des de l’escala. El jove punter s’ha llançat amb tot per a passar-la a l’altre costat de la corda i en la caiguda s’ha copejat el maluc contra el sòl. A partir d’aqueix moment Petrer es quedava amb un menys ja que, a pesar de no haver-se retirat, Raúl no ha pogut tornar a jugar en condicions.
Paradoxalment a partir d’aqueix moment ha arribat la reacció de Petrer, de la mà de Grau, que ha agafat responsabilitat i ha començat a soltar el braç quan el seu equip més ho necessitava. Gràcies a la magnífica actuació del mitger de València i de Miguel l’encontre ha passat del 55-30 per a Benidorm a l’iguals a 55 entre l’eufòria del públic de Benissa, que ha dut a muscles als de Petrer. No obstant això la gesta no s’ha pogut consumar perquè Benidorm ha sabut jugar les seues cartes i ha mantingut el cap fred al final.
La pròxima partida de la final del Circuit Bancaixa es disputarà el diumenge en Pelayo a partir de les 12 hores. Si guanya El Genovés II es proclamarà campió del Circuit. Si el vencedor és Miguel el nom del campió es dilucidarà a Llíria el dia 23.

Genovés, Sarasol i Héctor 55 - Miguel, Grau i Raül 60

PETRER IGUALA LA FINAL DEL CIRCUIT BANCAIXA (60-55)














L'equip de Petrer (Miguel, Grau i Raúl II) ha igualat hui la final del Circuit Bancaixa al guanyar per la mínima (60-55) en Pelayo al de Benidorm (Genovés II, Sarasol II i Hèctor) després d'una emocionant partida. Els de Miguel han remuntar un 55-45 en contra per a, en el cara o creu de l'iguals a 55, vèncer amb brillantor a un trio de Genovés II, que s'ha quedat sense poder alçar el títol de campió. El guanyador de la Lliga Professional es decidirà diumenge que ve a Llíria, quan es tornaran a enfrontar Benidorm i Petrer a partir de les 19:00 hores en una partida que serà retransmessa en directe per Punt 2.
El d'aquest matí ha sigut un encontre tibant i emocionant. Miguel s'ha avançat d'inici dos jocs (25-15), una diferència neutralitzada a continuació per Genovés II. A partir d'aqueix moment el segon acte de la final ha sigut d'anada i tornada. Mai ha hagut més d'un joc de diferència entre ambdós fins a l'iguals a 45. En aqueix moment Benidorm ha cobrat un avantatge de dos parcials (55-45) gràcies, sobretot, a l'espectacular joc de José Cabanes i l'aguant de Sarasol II.
Però la partida anava a tenir més història. Amb els de Benidorm a un sol joc del títol ha emergit la figura de Grau. Seu ha sigut gran part del mèrit en la remuntada que li ha donat el triomf a Petrer i que posa les taules en aquesta final al millor de tres. El 'mitger' criat en Pelayo ha compartit mèrits amb Miguel, que ha estat un escaleter infranquejable per alGenovés II.

FINAL

LLÍRIA 23 de Març de 2008 19'00h.

Genovés II, Sarasol II i Héctor (Benidorm) s'han proclamat campions del Circuit Bancaixa després de derrotar esta vesprada - nit a Miguel, Grau i Raúl II en la partida decissiva que ha tingut lloc al trinquet de Llíria (60-40).
















No hay comentarios: