FOTOS DEL RECORD

FOTOS DEL RECORD
CASTELLS - SELLA FINAL DEL TORNEIG CASTELLS 2009

NOTICIA DESTACADA

NOTICIA DESTACADA

martes, 6 de julio de 2010

FASE D'ASCENS A SEGON DIVISSIÓ DE PALMA

El proper dia 13 de Juliol a les 19'00 hores es jugaràn les partides de semifinals de la lliga a palma tercera categoria entre els campions de cada grup, Mutualidad de Levante Castells en el A, Orba del B i Finestrat del C i el segon millor classificat que ha sigut l'equip de Xàbia que tindran lloc en el carrer artificial de Benidorm, per a decidir quins equips pugen a segona de palma l’any que ve.
La final es disputarà segons lo previst també en Benidorm el divendres dia 16 de juliol entre els equips guanyadors de les semifinals.
Mutualidad de Levante Castells 3- Xàbia 10
Finestrat 9 - Orba 10
FINAL
ORBA 9 - XÀBIA 10
COMUNICAT DEL CLUB
Un any més i per cert l’últim, per que l’equip de Castells es retira de la Competició de la Lliga de Diputació, ens quedem sense opcions de disputar la final de palma que dona opcions a pujar l’any que ve a Segona Categoria.

Aquest any s’iniciava amb molta il·lusió per part del nostre equip per poder jugar l’any que ve en Segona categoria. Son moltes hores invertides, molts desplaçaments, moltes hores allunyat de la família, moltes trucades de telèfon, molt de maldecaps arreplegant diners per poder mantenir el club i de que serveix tot això?, doncs de rés d’una plomà tot a rodar. Havent quedat primers de grup ens comuniquen que les semifinals es jugaran en el carrer de la “Pilota”, de Benidorm, que de pilota no en té ni una mica per molt que diga la gent allí la pilota brilla per la seua absència, ni es carrer ni es res. En dona exactament igual els diners que ha costat i el que diguen, es un carrer anti-pilota.

En conèixer la notícia varem mostrar la nostra disconformitat, però res de res anem tirant balons fora, parleu en els de Xàbia a vore si volen canviar-ho, però escolta jo sòc l'organitzador del campionat per anar tocant a uns i altres?, no te que ser el "Comité" el que te que menejar-ho?, na de na el que dic jo ni punyeter cas ací va tot a salto de mata, no hi ha res previst i la direcció que s'agafa es la que du la inèrcia del vent i ale a jugar a Benidorm.

No se exacte el motiu, l’interès i la decisió de jugar les semifinals allí. Per cert poc interès quant no va acudir ni cristo a veure les semifinals. Ens diuen que no hi ha temps de jugar semifinals d’anada i tornada abans de la clausura, mentida coxina si que hi havia temps, quant ja fa dos setmanes que ja es sabien els equips classificats, si que es podien fer semifinals d’anada i tornada, però no es així, o no convé, que si el carrer està tapat, que es pot jugar a qualsevol hora, que si per la nit es pot jugar perquè hi ha llum, i a mi que?, no estaria mal consultar amb els equips implicats un poc abans de concretar res no?, bo històries que a mi ni a ningú ens convencen.

Ens fan anar el dimarts a les 19’00 H, a jugar com si nosaltres visquérem de la pilota i no tinguérem res mes que fer. Tenim que demanar a la feina eixir una hora abans per poder estar a l’hora en el lloc, cada jugador te que desplaçar-se des de un lloc, Kiko d’Alacant, Carlos des d’ondara, Jose Luis de Gorga Vicent i Javi de Castells, però sorpresa sorpresa arribem a Benidorm i que ens trobem?, que no hi ha ningú. Ni l’equip de Xàbia, Ningú del Comité, ni marxadors, ni pilotes, ni aigua, per cert feia una calor per a pegar a fugir. No els interessa al Comité la tercera de Palma?. Llavors si no els interessa que ens demanen un poc d’opinió als equips afectats i nosaltres decidirem quant juguem no?. Bo Seguim, fem una cridada al Comité i ens diuen que escomencen a jugar els primers que arriben, això es increïble, la desorganització que hi ha. Cridem a l’equip de Xàbia i ens diuen que arribaran en deu minuts perquè tots estaven treballant, ole ahi, i nosaltres fent els “Gilipolles” allí esperant la mona de pasqua, bo en aquest moment en cau el mon damunt, pareix que nosaltres siguem els tontos del poble.

A les 20’00 H, una hora de retràs, s’inicia la primera partida de semifinals Orba contra Finestrat i acaben a les 22’00, si a les 22’00 no estic equivocat, un bon dimarts i senyors a les deu y quart de la nit ens fan jugar a pilota que fort, estem boixos o que? acabem a les 12 i quart de la nit, des de les 3 de la vesprada que estàvem tots sense menjar, clar teníem previst jugar a les 7 i en acabar sopar, doncs res de res a pringar. Arribem a les dos de la nit a casa, en eixos moments desitge morirme, que ràbia e impotència de veure les injustícies de la vida, cal que ens passe tot això?, val la pena patir per algo que ens agrada?, de veritat ens ho fan avorrir, que li dic a la dona i als xiquets, que estaven desperts esperant-me, mira que el pare ve de jugar a pilota, mare de deu a les 2 de la nit, això es molt fort, en el Comité ningú te fills? Ningú te família?, pareix que tot els done exactament igual, en va caure el mon damunt de veure al meu fill esperant-me, con si vinguera de permís de la guerra, i fera 10 mesos que no en veia, en una cara de son que en va ficar el cor de volta i mitja, l’altre menut de només 8 mesos demanant el bibero, la meua dona a soles amb els dos, senyors ja n’hi ha prou, s’acabat de burlar-se. cada volta que ho pense m’agafa un mal de panxa que en muic.

I fins ací havem arribat.


Es una llàstima no poder seguir coincidint amb totes les amistats aconseguides amb aquestos 10 anys, però bo això no vol dir que es perguen perquè sempre estaran ahí. Ara a descansar i a buscar noves vies per a poder jugar i seguir divertint-se.

1 comentario:

Unknown dijo...

Vicent, ànim, la pilota no s'acaba per que alguns "personatges" actuen d'eixa manera.
La decisió de no participar en eixes lligues de palma i llargues la vaig prendre jo l'any passat en silenci per no armar mes lio quan el diputat va dir a l'assamblea que havía donat ciquanta i pico mil € a la pilota en la provincia d'Alacant i en realitat s'els embutxaca tots "la lliga de llargues i palma", donant lo mínim als equips i el màxim en gastos de representació i no permitin que per exemple la lliga de perxa puga entrar a disposar d'un sol €, no tenin ni samarretes ni pilotes ni molt menys desplaçaments... tot en la lliga de perxa s'ha fet altruistament esperant que estos "personatges" es dignaren a reconeixer esta lliga de perxa que du ja 20 edicions i segons ells s'ha de consolidar per a anar junts a diputació a demanar diners. I jo dic que una merda, que els diners els volen sols per a ells i mai deixaran que ningú els desmonte el negociet, ens varen enganyar en el invent del comite de jocs a ratlles que sols varen aprofitar per a tindre mes pes en federació pero no per a tindre mes presupost en diputació per que igual els deien que tenien que compartir. Fins i tot els molesta que s'organitzen campionats entre pobles sense el seu control.
Si això es treballar per la pilota "apaga y vamonos"
En fi, segur que hi han mil formes de jugar a pilota i no sentir-se decepcionat. Amunt la pilota i molt de ànim Vicent, molt pocs fan el que tú fas per la pilota, sempre desde la modestia i l'altruisme.