FOTOS DEL RECORD

FOTOS DEL RECORD
CASTELLS - SELLA FINAL DEL TORNEIG CASTELLS 2009

NOTICIA DESTACADA

NOTICIA DESTACADA

miércoles, 1 de septiembre de 2010

SETEMBRE 2010


El plaç de inscripció pel campionat d'escala i corda s'allarga fins al 15 d'octubre.




La parella representativa del Puig composta per Genovés II i Montesa s'ha proclamat vencedora del V Trofeu de Frontó President de la Diputació de València després de derrotar a Núñez i Raúl II (Cheste) per 41 a 37. La partida ha tingut lloc en el frontó municipal del Puig.

CAMPIONS ABSOLUTS EUROPILOTA 2010


BÈLGICA CAMPIONA DE LLARGUES
La selecció de Bélgica aconsegueix a la plaça de l’Ajuntament de València el títol de llargues davant la selecció espanyola, per un contundent 10 a 4.

SUBCAMPIONS EN LLARGUES
SUBCAMPIONS EN ONE WALL
ANGLATERRA CAMPIONA DE LA MODALITAT DE ONE WALL
La selecció anglesa aconsegueix el campionat d’europa en la modalitat de One Wall imposant-se en una molt bonica final, en la que formaven files Cohen i Grant, format una parella molt sòl.lida.Per part de la selecció espanyola, els integrants eren Àlvaro de Faura, Pasqual de la Pobla, Vicent de Moncofa, Adriàn de Museros i Víctor de Meliana.




CAMPIONS DE GALOTXA
SELECCIÓ VALENCIANA 6 - BÈLGICA 1
Espanya aconsegueix véncer també en la modalitat de galotxa davant el rocós equip de Bèlgica que esta volta tractant-se d’una modalitat que no solen practicar han caigut de forma contundent davant el combinat espanyol que en aquesta ocasió formava amb Àlvaro, Juanjo, Pepet i Víctor.
Per tant Espanya es posa al capdavant de la classificació amb 8 punts, és a dir, amb plé d’èxit en les dos modalitats disputades fins ara.
Pel que fa a la jornada de hui estarem a la localitat de Massamagrell disputant la modalitat de One Wall, en la que parteixen com a favorits les seleccions d’Anglaterra i Espanya.



FINALITZADA LA COMPETICIÓ EN LA MODALITAT DE JOC INTERNACIONAL
SELECCIÓ VALENCIANA 6 - ITALIA 1
S’ha completat ja la modalitat de Joc Internacional, entre la vesprada d’ahir i el matí de hui, podeu vore els resultats a l’apartat d’aquesta web “Torneig”.
Com a resum, destaquem que la selecció valenciana ha realitzat una gran final davant d’Itàlia, demostrant que són un gran equip i derrotant a la formació favorita en esta modalitat, el conjunt d’Itàlia. Han guanyat 6 a 1. En la final pel tercer i quart lloc, els belgues han derrotat a Holanda per 6 a 5.
L’enfrontament per la 5ª i 6ª posició ha caigut del costat dels anglesos, que en la seua primera participació en joc europeu han acabat per davant de França, tot un clàssic a les competicions internacionals.



PLE ESPECTACULAR EN LA PRESENTACIÓ DE L'EUROPILOTA A MONCADA

CALP JA TÉ PRÀCTICAMENT FINALITZADA LA CANXA ON ES DISPUTARAN EL PROPER DISSABTE 11 DE SETEMBRE LES PARTIDES DE LLARGUES DEL VIII EUROPEU DE PILOTA A MÀ QUE ES DISPUTARÀ EN LA NOSTRA TERRA LA PROPERA SETMANA.LA SELECCIÓ DE PILOTA REBUDA AMB TOTS ELS HONORS PER LES AUTORITATS VALENCIANES
03-09-2010 09:08
La Selecció definitiva que ens representarà en el pròxim Campionat d’Europa de Pilota a Mà ha sigut presentada hui a través del seleccionador absolut, Pasqual Sanchis Moscardó, Pigat II. El llistat esta format per 22 esportistes, 18 jugadors i quatre jugadores, sent els capitans; Álvaro de Faura, Jan de Murla i Ana Belén de Borbotó. La Selecció ha sigut rebuda amb tots els honors per les màximes autoritats valencianes, amb una recepció Al Palau de la Generalitat, una visita a la Conselleria de Governació, també s’ha realitzat una ofrena floral a la patrona dels valencians, “la Mare de Déu dels Desemparats”, i finalment s’ha visitat la Diputació de València, on s’ha firmat el conveni de col·laboració per a la disputa d’Europilota. El president de la Federació de Pilota Valenciana, Ramón Sedeño Clemente ha entregat a les màximes autoritats; el president de la Generalitat, D. Francisco Camps Ortiz, el conseller de Governació, D. Serafín Castellano Gómez i el president de la Diputació de València, D. Alfonso Rus Terol, unes camisetes de la Selecció de pilota amb els seus noms, en nom de tots els integrants de la Selecció.
LLISTAT DE JUGADORS/ES SELECCIONATS PER A “EUROPILOTA 2010”;

ADRIÁN CELDA GARCÍA - MUSEROS
ALVARO NAVARRO SERRA - FAURA
ALVARO LOPEZ CREMADES - TIBI
ANA BELÉN GINER FACILA - BORBOTÓ
HECTOR VIDAL HERNANDEZ – VALL DE LAGUARD
ISAAC GARCÍA BERNABEU - TIBI
JHON GINER MUÑOZ - MURLA
JOSÉ CABANÉS CORCERA - GENOVÉS
JUANJO GÁLVEZ MARTÍ - BORBOTÓ
MARIA JOSÉ GINER FÁCILA - BORBOTÓ
MARIO BERENGUER CARRATALÀ - CAMPELLO
PABLO VIDAL CLIMENT - SELLA
PASQUAL BALAGUER CASTILLO – POBLA DE VALLBONA
JOSÉ SANCHEZ DOMENECH – ALFARA DEL PATRIARCA
ROBERTO MORENO MARÍ - BENIPARRELL
RODRIGO SEBASTIA ALONSO - BENIDORM
ROSA GONZALÉZ PEDRÓN - COCENTAINA
SANTI ORTUÑO ORQUÍN - FINESTRAT
SARA GIL CONTRERAS - GODELLETA
SERGIO NAVARRO MASIP - GENOVÉS
VICENT ARNAU MARTÍ - MONCOFA
VÍCTOR BUENO GIMENO - MELIANA

No hay comentarios: