FOTOS DEL RECORD

FOTOS DEL RECORD
CASTELLS - SELLA FINAL DEL TORNEIG CASTELLS 2009

NOTICIA DESTACADA

NOTICIA DESTACADA

jueves, 7 de enero de 2010

NOTICIES GENER 2010

Godelleta (Ferdy, José, Javi i Juan Carlos) 70 Monserrat (Pasqual, Jesús Manuel, Voro i Rafa) 60Els de Godelleta ha remuntat en el seu feu quan pareixia que podien caure davant dels seus rivals de Monserrat. La semifinal és una de les millors partides de l'última dècada, ja que el nivell de les formacions és molt alt amb un elenc de figures de la modalitat de galotxa. El duel entre les dos restos ha sigut un gran espectacle, Marcos de Godelleta i Pasqual de la Pobla de Vallbona, han pilotejat com si d'una mà a mà es tractarà passant rebots espectaculars i amb jugades de mestres que han fet disfrutar als espectadors que hui han omplit el recinte de Godelleta. El duel de mitgers també ha sigut increïble entre Ferdy i Jesús Manuel. El primer a poc a poc recupera el millor nivell que li va portar a disputar l'Europeu de 2007 i després de superar unes lesions que li han impedit rendir amb normalitat. Els de Godelleta han superat un 35 a 50, per a imposar-se amb autoritat després de quasi dos hores i mitja de piloteig. L'eliminatòria queda molt oberta i la setmana que ve s'esperen una partida de molts nervis i tensió.Demà diumenge es disputarà la partida de volta de quarts de final entre Rafelbunyol i El Campello, el guanyador s'enfrontarà en l'altra semifinal contra Quart de Poblet.










LA SELECCIÓ COMENÇA LA PREPARACIÓ PER “EUROPILOTA 2010”.

El “Comité Internacional de la Federació de Pilota Valenciana” ha programat amb cura la preparació del grup de jugadors que formara la Selecció que ens representarà en l'Europeu que es jugara en terres valencianes.L'organització de l'Europeu i la preparació de la Selecció acceleren a mesura que ens acostem a l'esdeveniment més important de la Pilota Valenciana al llarg de l'any 2010. El mes de setembre es disputarà "Europilota 2010", del 7 al 12 de setembre.Els diferents comités que s'encarreguen de l'organització de l'Europeu preparen amb mim tots els aspectes de l'organització de les seus; Paterna, Moncada, Xilxes, Massamagrell, la Nucia i València, seran les ciutats i pobles que tindran la sort de ser participes d'esta cita.Per la seua banda el Comité Internacional, ha programat per als primers 3 mesos, 5 jornades de concentració per a preparar l'esdeveniment;- 24 gener. Llargues.- 7 de febrer. Llargues, Joc Europeu i One Wall.- 28 de febrer. Llargues.- 7 març. One Wall.- 29 de març. Llargues i Joc Europeu.Pasqual Sanchis Moscardó ha donat a conéixer el llistat del grup de treball per als primers 3 mesos d´entrenaments;


Els seleccionats per a este entrenament de llargues són;
1. Jan Giner Muñoz (Murla). Banca. Un dels capitans de la selecció, un home experimentat que porta des de 1999 en la selecció. Experiència internacional. 4 Europeus i 3 Mundials.
2. Santi Ortuño Orquin (Finestrat). Rest molt potent, que pot marcar una època en la selecció junt amb Nacho i Héctor pel seu joc. Experiència internacional; 2 europeus i 2 mundials.
3. Álvaro López Cremades (Tibi) Banca, un altre dels jugadors claus de la selecció, el seu potent servici el fa un jugador letal i segur que en l'Europeu pot ser un dels jugadors més importants. 1 europeu i 1 mundial.
4. Nacho Chacon Dalmau (Beniparrell) Rest, un altre jove jugador que s'ha fet un buit en la selecció. Jugador regular que destaca per la seua concentració. Experiència internacional; 1 europeu i 1 mundial.
5. Pablo Vidal Climent (Sella). Un altre jugador molt polivalent ja que pot jugar de banca, rest i punter en la selecció. Jugador de què s'espera molt en el futur, ja que és un jugador de molta projecció. Experiència internacional; 1 europeu i 1 mundial.
6. Mario Berenguer Carratala (El Campello). Punter, és un dels jugadors que millor saben jugar en la posició de punter, a més ve del millor Club de la Lliga a Llargues. Experiència internacional; 1 europeu i 1 mundial.
7. Héctor Vidal Hernández (Vall de Laguar). Rest, encara que també pot jugar en la posició de punter, és un dels jugadors més polivalents de la selecció, destaca pel seu joc tècnic. Experiència internacional; 1 europeu.
8. Pasqual Balaguer Castillo (La Pobla de Vallbona). Banca, que pot jugar en el rest, és un jugador que es troba en el millor moment de nla seua trajectòria esportiva, després del gran 2009. Serà un jugador clau ja que pot jugar en les 3 modalitats internacionals. Experiència internacional; 1 europeu.
9. Isaac García Bernabeu (Tibi). Punter, que pot jugar en la posició de mitger, el seu joc i rol dins de la selecció el fan una peça important dins de la selecció. És un jugador d'equip. Pot debutar en el pròxim Europeu, encara que ha estat en les últimes preseleccions. Ha jugat davant de Bèlgica i França, en dos partits amistosos.
10. Víctor Bueno Gimeno (Meliana). Punter, encara que pot jugar també de mitger, és un jugador jove i intel·ligent que pot aportar qualitat. Destaca per la seua regularitat. Debutaria en l'Europeu, encara que ja ha jugat contra Bèlgica un partit amistós.
11. Rodrigo Sebastià Alonso (Benidorm). Un altre dels jugadors polivalents, ja que pot jugar en totes les posicions. És un jugador esquerrà que pot traure de bragueta o de volea, en el futur serà un fix de la selecció. Destaca pel seu caràcter guanyador. Debutaria en la selecció.
12. Adolfo Pérez Guardiola (Sella). Punter que pot jugar de mitger, és el més jove de tots els preseleccionats, encara que és un jugador que sap guanyar els “ratlles” i amb molta qualitat. Podria debutar en la Selecció.
Resultats Copa Milar;
CATEGORIA PRIMERA: - Quart de Poblet (Adrián, José, Pepet i Nemesi) 70 Caixa Popular Ontinyent (Boni, José Luis, Paco) 35. Gran partida la que s'ha pogut seguir esta vesprada en el Poliesportiu d'Aldaia, entre dos equips que volien seguir en la competició, disputant la primera final, ja que el resultat de l'anada era molt curt i calia eixir a guanyar per a no tindre sorpreses. Els jóvens de Quart de Poblet, molt motivats han eixit des del primer “quinze” molt difícil les coses als d'Ontinyent. Boni jugador d'Ontinyent ha sigut el jugador més complet de la partida però no ha pogut fer front al vendaval de joc dels seus rivals, amb un joc sense fissures davant d'un equip amb una mitjana d'edat de 19 anys, però amb molt de nivell i qualitat. Els tres jugadors de camp han brillat, especialment Pepet que ha quallat una molt bona partida. Nemesi en la ferida en tot moment ha aconsellat els seus companys per a donar-los ànims. La partida ha estat igualada fins a la igualada a 35, però a partir d'eixe moment els de Quart s'han imposat.- Caixa Camp Godelleta (Marcos, Ferdy, José, Javi i Juan Carlos) 70 Banys 10 Vilareal (Miguel, Josep i Vicent) 0 Els de Godelleta en estat de forma espectacular s'han col·locat en les semifinals de la Copa Milar, passant per damunt de Vilareal, que hui ha donat una pobra imatge. Godelleta és el màxim favorit després del nivell que esta demostrant.- Murla (Salva, Andreu i Manel) 0 Monserrat (Pasqual, Jesús Manuel, Marc i Rafa) 70 Novament l'equip de Monserrat ha apalissat al Club de Murla que ha alineat a un equip massa jove per a fer front a la poderosa formació de Monserrat.- Rafelbunyol (Roberto, Moro, Julio, Cèsar i Carlos) - Campello (José, David, Miguel i Royo) Es disputarà el cap de setmana del 23/24 de gener.
-------------------------------------------------------------------------------

Ontinyent, Godelleta, Rafelbunyol i Monserrat cobren avantatge en la Copa Generalitat – Trofeu Milar de galotxa, competició en la qual participen els equips campions de les competicions més representatives de l’àmbit aficionat.
En la jornada inaugural del cap de setmana la sorpresa ha vingut donada en la confrontació entre El Campello i Rafelbunyol, campions de llargues i raspall respectivament, partida en la qual es van imposar els ‘raspadors’ per un més que ajustat 70-65. Aquest resultat deixa l’eliminatòria oberta encara que la partida de tornada tindrà lloc a Rafelbunyol, la qual cosa atorga avantatge al conjunt de Roberto, Moro, César i Carlos.
On no va haver sorpreses encara que si es va produir un resultat més folgat del previst al principi va ser a Vila-real on el conjunt local va cedir davant el de Godelleta per 70-25. Altre equip que ha deixat més que encarrilada la seua passada a semifinals és el de Monserrat que va superar a Murla per 70-0. Va completar la jornada el duel entre Ontinyent i Quart de Poblet en el qual es van imposar els primers per 70-55.

No hay comentarios: