FOTOS DEL RECORD

FOTOS DEL RECORD
CASTELLS - SELLA FINAL DEL TORNEIG CASTELLS 2009

NOTICIA DESTACADA

NOTICIA DESTACADA

martes, 27 de noviembre de 2007

LLARGUES NADAL 07


II Torneig de Nadal "CASTELLS 2007 ".
Organitza: Club de Pilota Valenciana
“ Val i Ratlla de Castell de Castells”.

Patrocina: M.I. Ajuntament de Castell de Castells.
( Regidoria d’Esports)
CALENDARI DE PARTIDES

Llargues














Alcoi 2 - 10 Murla
Partida prou disputada en els primers jocs, després Murla agafa un poc més d’avantatge, gràcies a la Treta de Pepe i el rest de German. A les acaballes reacciona un poc José Lluís en la banca i posa en més dificultats als rests de Murla, però en dos errades no forçades s’acaba la partida amb el resultat final de 2 a 10.














Xalo 9 - Castells 10

Partida sense color en l’inici degut a la gran superioritat de l’equip de Xaló, que ràpidament agafà un avantatge de 7 a 1, pareix que Castells reacciona i s’apunta dos jocs seguits, però Xaló torna a ficar-se en la tasca i aplega al joc 9. A partir d’ací la partida té un gir inesperat Castells puja un poc el nivell i Xaló es queda estancat produint-se 7 jocs a favor de Castells guanyant així la partida per 10 a 9.














La Vila 4 - 10 Calp
Partida poc disputada, ja que l’equip de La Vila no va poder trobar el lloc en el carrer durant la partida. Tot i el resultat hi hagueren jocs molt disputats, però la majoria d’ells eren per l’equip de Calp. Bona actuació de Benitet en la Banca arrimant moltes pilotes a la paret i de Esteban al rest per part de Calp.
















1ª Semifinal
Murla 10 Parcent

Partida prou disputada en l’inici, després Murla amb Pepe en la treta acompanyat de Guillem escomencen a agafar avantatge fins al 10 a 3 definitiu, tot i el resultat Parcent haguera pogut fer algun joc mes però no tingueren la sort de cara.














2ªSemifinal

Castells 4 - Calp 10

Partida prou disputada fins el 2 a 2, després Calp va poc a poc agafant avantatge, fins el 10 a 4 definitiu, bona actuació de Esteban al rest per part de Calp, i de Paco (Laguart), per part de Castells.

Diumenge 17 a les 12'30h, final del torneig de nadal 07 a Llargues,

Murla 10 - Calp 1

Partida molt decantada per a Murla desde l'escomençament, ja que la Banca va tindrer una actuació molt destacada. L'ausència del rest titular de Calp es va notar molt, ja que és una peça fonamental en l'equip del penyó. Tot i aixó hi hagueren moltes pilotades que varen fer arrancar els aplaudiments dels espectadors.


No hay comentarios: