FOTOS DEL RECORD

FOTOS DEL RECORD
CASTELLS - SELLA FINAL DEL TORNEIG CASTELLS 2009

NOTICIA DESTACADA

NOTICIA DESTACADA

lunes, 4 de abril de 2011

ABRIL 2011

Queda obert el termini per a la inscripció de la propera lliga de perxa 2011, últim dia per apuntar-se el 30 de Maig.

-------------------------------------------------------------------------------------

L'equip de la "Unió musical la Primitiva de Castell de Castells", guanya el seu primer partit del campionat de Bandes de Música Marina Alta de Futbol Sala, front l'equip de Denia, i que al costat del empat aconseguit a la primera jornada s'instal • la en els llocs alts de la classificació, amb moltes opcions de passar a la següent ronda, ànim figures.




ÁLVARO ES PROCLAMA CAMPIÓ DEL TROFEU MILAR - SET I MIG DESPRÉS DE VÉNCER A JESÚS (60-30)


Final del Trofeu Milar - Set i mig,

ALVAROJESUS


Diumenge 17 a les 11'30 en la ciutat de la pilota de Moncada.


CLUB DE PILOTA CASTELLS. FES-TE SOCI!!!!! Col·labora per a que el nostre esport autòcton, la pilota, que forma part de la cultura i de les tradicions del Poble de Castells segueixi creixent. Tenim un equip a Segon categoria en la modalitat de palma, hem inscrit 13 Jugadors en la Lliga i esperem en pròxims anys poder comptar amb més jugadors i equips. Si estimes l'esport, i t'agrada la pilota, no ho dubtes i aporta el teu gra d'arena. Amb una aportació molt menuda de 10 € a l’any, pots fer una llavor molt gran. Aconsegueix el teu carnet de "Soci del Club de Pilota Val i Ratlla de Castells, temporada 2011", o la renovació del mateix, preguntant a qualsevol jugador del Club, i podràs gaudir de tots els beneficis que el club te preparats per a tu, com participació gratuïta al torneig anual al minitrinquet, una participació amb el teu nº de soci a una rifa que farem anualment totalment gratuïta, descomptes en la celebració del dia del club i moltes coses més. (Obtindràs també còpia dels estatuts pels quals es regeix el club, per tenir tota la informació referent al funcionament del mateix). Club de pilota “Valiratlla” Castell de Castells. Temporada 2011.


TIBI 10 - CAMPELLO 5



domingo 3 de abril de 2011



La UNION MUSICAL de Hondón de las Nieves, consigue el 1º premio y Mención de Honor en la 3ª Sección del XL Certamen Provincial de Bandas de Música ALICANTE'11 El Auditorio del edificio MUCA de Algueña, ha sido este Domingo 3 de Abril, la sede de la 3ª sección del XL Certamen Provincial de Bandas de Música, organizado por la Excma. Diputación de Alicante y estos han sido los premios conseguidos por las 10 Bandas participantes: 3º Premio: - SOCIEDAD NUEVA UNIÓN MUSICAL de Granja de Rocamora- UNIÓN MUSICAL de San Fulgencio 2º Premio:- SOCIEDAD UNIÓN MUSICAL de Beniarrés - UNION MUSICAL de Redován- SOCIEDAD RECREATIVA MUSICAL de Altea la Vella- SOCIEDAD MUSICAL SANTA MARIA MAGDALENA de Novelda- ATENEO MUSICAL MAESTRO GILABERT de Aspe 1º Premio:- AGRUPACIÓN MUSICAL MEDITERRÁNEO de La Vila Joiosa - UNIÓN MUSICAL LA PRIMITIVA de Castell de Castells - UNIÓN MUSICAL de Hondón de las Nieves (Mención de Honor)

No hay comentarios: