FOTOS DEL RECORD

FOTOS DEL RECORD
CASTELLS - SELLA FINAL DEL TORNEIG CASTELLS 2009

NOTICIA DESTACADA

NOTICIA DESTACADA

miércoles, 31 de agosto de 2011

SETEMBRE 2011

El proper dissabte dia 29 d’octubre tindran lloc les finals del primer torneig d’escala i corda castells 2011 “ El rectangle Màgic”.

Demane a totes les parelles que els falten jugar partides de la lligueta de grups que s’afanyen a jugar-les, perquè anem a escomençar de seguida el quarts de final, en cas de que alguna parella no puga o desitge no continuar, l’organització del torneig dictaminarà el resultat que crea oportú.

També dir-vos que ja es pot apuntar-se al primer torneig d’escala i corda castells 2011 “ El rectangle Màgic”. Individual, preu 15 €. Es jugarà des de el 1 novembre fins el 29 de gener de 2012, plaç per apuntar-se 30 d’octubre de 2011.










El Campello flamant campió de la “Champions de llargues 2011”
Gran festa valenciana en la fase final de la Champions disputa a Pamplona amb tres equips en les primeres quatre posicions; Campello, Tibi i Benidorm. La formació d’El Campello ha aconseguit coronar-se com a millor Club d’Europa en 2011, després de guanyar la gran final de la “Champions de llargues” a la formació de Tibi, per 8 a 6 en una final molt emocionant.
El parc Antoniutti de Pamplona ha disfrutat de tres dies de competició amb els millors Clubs europeus de la modalitat, on s’ha disputat els quarts, semifinals i finals de la competició (i una prèvia amb tres conjunts que buscaven el passe als quarts) organitzada per la CIJB, en col·laboració amb la Federació de Pilota de Navarra que ha organitzat este gran esdeveniment de forma extraordinària.
Els dos millors equips de la lliga a llargues, “Trofeu Diputació d’Alacant”, El Campello guanyador 9 vegades consecutives des de 2002 a 20101 i Tibi, campió en 2011 han protagonitzat la final de la Champions, en una final on tots els jugadors d’ambdós equips han demostrat la gran pedrera que constituïxen les competicions oficials i els clubs del nostre esport més autòcton. Els pronòstics no han fallat i dos dels favorits han arribat a la final. El Campello amb el seu equip de gala; José Martines d’El Campello, Santi de Finestrat, David de Petrer, Miguel de Callosa d’Ensarrià, Mario d’El Campello, “El Verga” d’El Campello i Guille d’El Campello ha conquistat la Champions sense conéixer la derrota amb 7 victòries (quatre en la primera fase davant de Batzan i Anglet) i tres en la fase final, Kersken, Benidorm i Tibi, demostrant que són el millor equip de llargues i entrant en la Història d’Europa. No ho han tingut gens fàcil ja que Tibi amb el seu equip campió integrat per Álvaro de Tibi, Isaac de Tibi, Raúl “Telmo” de Tibi, Sergi de Tibi, “Miki” de Tibi, Julio de Tibi, “Canari” de Tibi i Gironés de Tibi, han demostrat que a pesar de la seua joventut són un equip de gran futur i tindran més oportunitats. El Campello amb un equip molt més veterà i madur ha aprofitat la seua experiència per a no cometre fallades en els moments més complicats i al final han obtingut una gran victòria amb tot mereixement. Santi i Martines, els dos jugadors que han actuat en la posició de “banques” han sigut els seus millors jugadors encara que tots han sigut molt importants en les seues posicions. Per part de Tibi que ha tingut les seues opcions en els “traures” que en els últims anys els han donat tantes victòries han vist com hui els han privat d’eixa victòria tan desitjada ja que al voler arriscar han comeses errors que han donat els “quinzes” al seu rival. Matricula d’honor per als dos equips que han ensenyat a Europa el gran treball en el si dels seus clubs i escoles. José Martines el capità i alma mater de l’equip campió ens afirmava emocionat; “És una gran colofó per a este equip després de molts anys de jugar en l’alta competició. Ho hem tingut molt difícil ja que hem hagut de véncer a dos dels grans favorits, Kersken i Tibi, a més a més de a Benidorm altre gran equip. Em sent molt satisfet amb l’actuació del meu equip, amb tots els meus companys ja que hem jugat amb respecte i humilitat en tots els enfrontaments. A més recorde els inicis ja que comencem fa més de 15 anys amb David de Petrer, després van anar entrant Miguel, Mario, Santi,.. I ens despedim donant les gràcies a tots els que han fet possible que El Campello poguera participar en esta competició europea i en la Lliga a Llargues en estos anys”.
Els campions han rebut el trofeu campió, medalles i “Txapela” com els primers grans campions d’Europa per part de les autoritats. Allí han estat el president de la CIJB, el sr. José Luis López, el president de la Federació de Pilota Valenciana, Daniel Sanjuán Martínez així com les autoritats navarreses amfitrions d’este esdeveniment que continuarà creixent en els pròxims anys. Una vegada més els clubs de la nostra terra han demostrat el gran nivell, amb un campionat, un subcampionat i una quarta plaça, demostrant que som una de les principals potències d’Europa junt amb Holanda i Bèlgica. Sella i Godelleta no van poder en la prèvia amb la formació holandesa de Franeker i no es van classificar per a la fase de quarts Auque també han demostrat el seu gran treball. Tots els jugadors de la selecció absoluta han demostrat el seu gran nivell en esta competició europea de Clubs i han adquirit més experiència amb vista al pròxim Mundial de seleccions que es disputa en 2012.
Quadre d’Honor de Clubs; “Coupe des Champions 2011”1º - El Campello (Espanya)2º - Tibi (Espanya)3º - Franeker (Holanda)4º- Benidorm (Espanya)5º - Kersken (Bèlgica)6º - Charleroi (Bèlgica) 7º - Maubeuge (França)8º - Baztan (Espanya)9º - Sella (Espanya)10º - Godelleta (Espanya)


Els Campions d'Europa vencen als Campions del món a Bèlgica
La selecció de pilota ha saldat amb un excel·lent el cap de setmana de preparació en Ottignies, Bèlgica. Este cap de setmana han disputat dos partits de preparació amb un rival de luxe, la selecció de Bèlgica, actual campiona del món (2008) i subcampiona d’Europa (2010). Vencent en els dos partits a la selecció belga que jugava en sa casa.
La selecció que va viatjar a Bèlgica és una de les més jóvens d’Europa ja que Pigat II porta uns anys apostant per la pedrera i els nostres han demostrat que estan preparats per al Mundial, encara que hauran d’entrenar més per a arribar bé a la cita internacional. En One Wall va triar dos jóvens que compten amb 21 anys i que ja van competir en l’Europeu de València, Víctor de Meliana i Pepet d’Alfara del Patriarca. Els dos van formar part del grup que va preparar la modalitat d’One Wall i van ser dos dels jugadors que més entrenaments van realitzar , per la qual cosa Pigat els ha premiat amb el seu gran debut fora de les nostres fronteres i ells van respondre amb gran fermesa derrotant en el primer partit als belgues, amb un marcador de 2 a 0, 10 a 12 en el primer set i aconseguint una gran remuntada en el segon set, ja que anaven perdent per 9 a 1 i van remuntar per a aconseguir un 9 a 11 i tancar el primer partit. La fortalesa mental és una de les coses que més es preparen en les concentracions de la selecció ja que els esdeveniments internacions són molt durs i els jugadors deuen aprendre a reaccionar a les derrotes i alçar-se en minuts per a ser més forts.
Per a la modalitat de llargues Pigat II va confiar en cinc jugadors que coneixen la modalitat de llargues molt bé, alguns d’ells molt jóvens, com Rodrigo de Benidorm 19 anys, Pablo de Sella, 20 anys i Juanjo de Borbotó, 21 anys. Junt amb Santi de Finestrat que té 26 anys i Álvaro de Tibi que té 38 anys formen un equip molt experimentat en esta modalitat internacional. En el segon partit es tornaven a enfrontar les dos millors seleccions d’Europa però esta vegada en la modalitat de llargues i novament els nostres van véncer per 25 a 50. La clau la concentració de l’equip que ha demostrat la seua maduresa a pesar de l’edat dels jóvens seleccionats. Especial va ser l’actuació d’Alvaro de Tibi, que ha tornat a la selecció després de no poder jugar Europilota, per una apendicitis, la qual cosa va privar a l’equip espanyol del seu millor jugador en esta modalitat. Este cap de setmana ha demostrat que és una de les millors banques del món amb una actuació memorable. Juanjo de Borboto ha sigut el complement perfecte al jugador alacantí. Entre els dos van superar als restos belgues que no van poder contrarestar el joc dels els nostres. Santi va ser el jugador que va actuar en la posició de “rest” i va impressionar pel seu gran pegada. També Pablo i Rodrigo van tancar el joc molts quinzes.
La Federació de Pilota de Bèlgica va ser una excel·lent amfitriona i va preparar un complet programa perquè nostres jugadors, tècnics i directius es trobaren còmodes en el seu desplaçament a terres belgues on han disfrutat d’una immillorable hospitalitat dels nostres amics i rivals esportius.
La selecció torna de Bèlgica amb dos victòries a domicili davant dels campions del món, una en one wall i una altra en llargues, i carregats de moral per a afrontar la preparació definitiva per al pròxim mundial que es disputarà a Holanda a l’agost del 2012. Pigat II té clar que només els que entrenen i demostren la seua condició de pilotaris estaran en la cita més important de l’any que ve i de moment els més jóvens estan aprofitant les seues oportunitats.


La setmana que ve es disputarà en el parc Antoniutti de Pamplona la fase final de la Champions de llargues, amb la presència dels millors Clubs d’Europa en la modalitat de llargues, serà els dies 23, 24 i 25 de setembre. Han arribat a esta fase final sis equips espanyols (Batzan, El Campello, Tibi, Benidorm, Sella i Godelleta), dos belgues (Kersken i Charleroi), un de França (Maubeuge) i un d’Holanda (Franeker).
El primer dia de competició jugaran una prèvia el conjunt d’Holanda i els dos tercers dels grups que classificaven, que són Godelleta i Sella. El vencedor d’este triangular passarà als quarts de final on esperen els equips que en la primera fase han mostrat millor nivell (Batzan, El Campello, Tibi, Benidorm, Kersken, Charleroi i Maubeuge). Els quarts de final es disputaran el dissabte 24 de setembre al matí i les semifinalas dissabte vesprada, sent les finals el diumenge al matí.
Programa fase final;Prèvia de la “Champions de llargues”, divendres 23 de setembre, a partir de les 17 hores.1. - Franeker - Sella2. - Franeker - Godelleta3. - Sella - Godelleta
- Quarts de final de la “Champions de llargues”, dissabte 24 de setembre, a partir de les 9´30 hores.1. - Kerksken(Bèlgica) - El Campello (Espanya)2.- Maubeuge (França) - Benidorm (Espanya)3.- Baztan (Espanya) - equip de la prèvia4.-Tibi (Espanya) - Charleroi (Bèlgica)
- Semifinals de la “Champions de llargues”, dissabte 24 de setembre, a partir de les 17 hores.- Finals de la “Champions de llargues”, diumenge 25 de setembre, a partir de les 9.30 hores.


Fase final "Champions de llargues"

Pamplona Parc Antoniutti, 23,24 i 25 de setembre.
Classificacions finals de la 1ª Fase de la “Champions de llargues”;

Grupo A: 1º KERSKEN 2º CHARLEROI 3º GODELLETA


Grupo B: 1º TIBI 2º MAUBEUGE 3º SELLA


Grupo C: 1º EL CAMPELLO 2º BATZAN 3º ANGLET



La selecció va posar el passador d’or amb una victòria molt ajustada davant del potent equip de Tibi (Telmo, Álvaro Gironés, Sergi, Miki, Isaac, Julio, Canari), campió de la Lliga a llargues 2011 que va posar les coses molt complicades a la selecció absoluta (Álvaro de Tibi, Juanjo de Borbotó, Santi de Finestrat, Pablo de Sella, Rodrigo de Benidorm i Pepet d’Alfara del Patriarca). Açò és un avís per als nostres que deuen continuar millorant les seues prestacions per a afinar el seu nivell de cara al compromís esportiu més important de 2012. Pigat II, el seleccionador absolut que continua confiant en la gent jove i ells van demostrar tota la seua classe, potència i possibilitats de cara al futur on algun d’ells estarà en la selecció (formació de Tibi). Van destacar per Tibi, els traures de Telmo i Álvaro Gironés, i per la selecció Juanjo de Borbotó, Álvaro de Tibi i Santi de Finestrat, principalment. Al final 40 a 25. L’inici de la partida va ser per a la selecció que s’avanç tres jocs en un escenari que ja coneixen tots els integrants de la selecció. A poc a poc els jugadors de Tibi es van llevar els nervis i van començar a aconseguir quinzes en la partida de gran nivell i van arribar quasi a empatar la partida. En el tram final els de Tibi a punt van estar de col·locar-se a un joc de distància, però els traures de Tibi van fallar al forçar en els seus servicis. La selecció viatjarà dijous que ve a Bèlgica per a disputar un torneig amistós amb els belgues, en la modalitat de Llargues i d’One Wall, durant els dies 16, 17 i 18 de setembre.
Pigat II continua observant a les jóvens promeses valencianes que ixen de la nostra pedrera i que obrin un ventall de possibilitats amb vista als pròxims compromisos internacionals, ell ens afirmava; “El pròxim Mundial serà molt complicat, ja que portem molts anys sense aconseguir el màxim títol absolut i per a ser els millors hem de realitzar molts entrenaments i necessitem les ajudes necessàries per a planificar la preparació”, “Els grans favorits són Bèlgica, Holanda i la nostra selecció estarà amb ells sempre que els nostres jugadors puguen entrenar i ens respecten les lesions”.”Els jugadors que formaran part de la selecció que ens representarà a Holanda són els millors en estes modalitats i els que més il·lusió tenen a defendre el nostre país a nivell internacional.

No hay comentarios: