FOTOS DEL RECORD

FOTOS DEL RECORD
CASTELLS - SELLA FINAL DEL TORNEIG CASTELLS 2009

NOTICIA DESTACADA

NOTICIA DESTACADA

jueves, 30 de octubre de 2008

FINALS XIX LLIGA A PERXA 2008



Gran jornada de pilota la viscuda a Alcoleja amb la disputa de les tres finals de la XIX lliga a perxa 2008. Amb un gran ambient i molts aficionats assistents es donava fi a la lliga en Alcoleja, un poble històricament bolcat amb la pilota, que feia molt de temps que no gaudia d’un espectacle així i de tanta gent al carrer de pilota. No faltà de res, autoritats, mitjos de comunicació, i jugades espectaculars que van fer les delícies dels aficionats.
De matinet es va jugar la final de 3ª categoria entre les formacions de Benidorm B i Calp B. Van estar superiors els de Benidorm que guanyaren l’or i confirmaren la projecció dels seus joves jugadors.

El resultat va estar 10 a 3 per als de Benidorm que a l’any que ve jugaran en segon categoria.
A continuació es va veure una partida d’infart, la final de 2ª categoria, entre Sella C i Benifallim. Els fans d’un i altre equip duien als seus en andes cap a la victòria que era incerta fins al 7 a 7 en que els de Sella aconseguiren 3 jocs seguits emportant-se el títol. Així les coses el club de Sella pujarà un equip mes a 1ª i a l’any que ve contarà amb 3 equips en la màxima categoria, tot un luxe per a un club que veu el fruit del seu treball i al que cal felicitar.
De vesprada, amb el carrer de gom a gom, es va jugar la gran final de 1ª entre les formacions de Sella A i Alcoi A. Tot i saber que l’equip de Sella te tota una col·lecció de figures a les seues files i que el resultat era previsible, pot ser i havia curiositat de com jugava un desconegut equip d’Alcoi que anava sorprenent a tots i s’havia clavat en la final.
La gent animava efusivament als seus i no dubtava d’aplaudir les bones jugades d’un i altre equip. Ja des de el començament Sella apreta a tope i no va en bovades, Alcoi canvia d'estratègia al dau una i altra vegada per a intentar optimitzar els recursos dels que disposa però mentres tant els jocs van acumulant-se en la seua contra. Quan Alcoi troba la millor combinació es molt tard, hi havia un 8 a 1 al marcador. Tot i que es va anivellar un poc mes la cosa en els jocs que quedaven, Alcoi sols va aconseguir un joc mes i va acabar la partida en un 10 a 2 que no dona una idea molt clara de la partida quqe es va veure, en la que van haver molts jocs disputats i Alcoi va desaprofitar dos jocs amb val i 15 al seu favor que pot ser hagueren fet mes just el resultat d’aconseguir-los. Tot i això, clara superioritat d’un equip de Sella que no te forats, compensat en totes les línies i amb una joventut que ens fa pensar que tenim campió per a anys.

No hay comentarios: