FOTOS DEL RECORD

FOTOS DEL RECORD
CASTELLS - SELLA FINAL DEL TORNEIG CASTELLS 2009

NOTICIA DESTACADA

NOTICIA DESTACADA

viernes, 30 de diciembre de 2011

COPA GENERALITAT



12/02/2012
Marquesat i Massamagrell campions de la “VII Copa Generalitat”
El carrer d’Alfarp s’ha quedat xicoteta per a rebre a les aficions dels quatre clubs finalistes.
Espectacular l’ambient que s’ha viscut en el carrer d’Alfarp, seu de les finals de la “VII Copa Generalitat”. Caixa Popular Massamagrell en juvenils i en primera categoria Ovocity Marquesat han conquistat un dels títols més importants de la pilota valenciana, la “Copa Generalitat”.
En juvenils s’ha pogut veure un gran recital d’una formació crida a marcar una època, Caixa Popular Massamagrell que ha vençut amb gran facilitat en un matí molt freda i on han demostrat la seua gran potència. Este equip s’ha adaptat millor al fred i ha passat per damunt de la formació d’Ajuntament de Beniparrell que hui no ha tingut el seu millor dia.
En la gran final de primera categoria, la formació d’Ovocity Marquesat ha conquistat un nou títol. El seu millor home Sergio de Genovés que s’ha adaptat perfectament a este equip i a esta modalitat demostrant que és un gran pilotari i un gran esportista. Este matí ha realitzat una verdadera exhibició des del “bot” i el “rest”, jugant pilotes espectaculars a les grades. Els seus companys l´han abrigat, i l’afició ha corejat el seu nom sabedors que pot donar-los moltes alegries en esta nova temporada. Vilamarxant ha plantat cara en la primera part de la partida però a partir de l’equador no ha pogut seguir el ritme imposat pels jugadors locals.
Resultats de les finals de la “VII Copa Generalitat” de galotxa;- Final de juvenils.Caixa Popular Massamagrell (Sergio, Guillermo, Alejandro i Josep) - 50Ajuntament de Beniparrell (Albert, Adrià, Samuel, Lorenzo i Rubén) - 0
- Final de primera categoria. Ovocity Marquesat (Sergio, Gerardo II, Emilio, Bequer) - 70Ferros Vilamarxant (Boni, Roberto, Miguel, Lleó i José Luis) - 40
Han entregat els trofeus Juana Fores, subsecretària de la Conselleria de Governació, Carmen Anyo, alcaldessa d’Alfarp, Conrado Ferrando, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Paco Cabanes, “Genovés I”, José Miguel Any, tinent alcalde d’Alfarp, Miguel Minguez, regidor d’esports de Vilamarxant i Gabriel Castellano, regidor d’esports d’Alfarp


09/02/2012
La “VII Copa Generalitat” espera els nous campions
La localitat d’Alfarp espera disfrutar d’unes finals de gran nivell i amb un gran ambient festiu.
Ahir dimecres es van presentar en la sala de premsa de la Conselleria de Governació les finals de la “VII Copa Generalitat” de galotxa amb la presència de tots els finalistes, la subsecretària de Governació, Juana Forés, els vicepresidents de la Federació de Pilota Valenciana, Conrado Ferrando i Juan Contreras i el tinent alcalde d’Alfarp, José Miguel Anyo. Els jugadors van estar abrigats per un gran nombre d’aficionats de les seues localitats i els directius de les seues entitats. La competició compta amb el suport de la Conselleria de Governació i la col·laboració de l’Ajuntament d’Alfarp.
Les finals seran una autèntica festa de la pilota valenciana i posarà el passador d’or a una competició que ha sigut espectacular amb la participació dels millors Clubs de 2011, la Copa dels campions, i on s’ha pogut disfrutar de grans partides i remuntades increïbles.
Programa Finals de la “VII Copa Generalitat 2012”;Diumenge 12 de febrer del 2012, carrer de pilota valenciana d’Alfarp.
Programa:- 10.00 hores. Final de juvenils.Caixa Popular Massamagrell (Sergio, Guillermo, Alejandro i Josep)Ajuntament de Beniparrell (Albert, Adrià, Samuel, Lorenzo i Rubén)
- 11.15 hores. Final de primera categoria. PUNT DOSOvocity Marquesat (Sergio, Gerard II, Emilio, Bequer)Ferros Vilamarxant (Boni, Roberto, Miguel, Lleó i José Luis)
05/02/2012
Vilamarxant, Marquesat, Beniparrell i Massamagrell preparen les finals de la “Copa Generalitat"
Esta se setmana entrenaran en el carrer d’Alfarp i acudiran a la presentació de les finals.
Els quatre clubs que han aconseguit passar a les finals de la “VII Copa Generalitat de galotxa”, es preparen per a la cita més important de la modalitat, les finals que es disputaran diumenge que ve 12 de febrer en el carrer d’Alfarp. S’han donat sorpreses encara que els equips que han arribat han demostrat amb creus que són els que més en forma estan en esta època de la temporada. Sella i Massalfassar, campions de la Copa Generalitat en 2011 han caigut a mà de Caixa Popular Massamagrell i Ovocity Marquesat, que arriben a la final com a favorits després de realitzar una gran participació en la primera fase d’esta competició.
Este cap de setmana Ovocity Marquesat ha preparat la final a casa i completaran la seua preparació esta setmana amb un nou entrenament a mitat de setmana perquè el seu nou fitxatge, Sergio de Genovés, conega a la perfecció al seu equip encara que de moment ha sorprés per les seues grans prestacions. Junt amb Gerardo II, Emilio i Bequer esperen poder alçar un nou títol per a la seua afició, la Copa Generalitat (un títol que encara no tenen en els seues vitrines). Arriben a la final després d’aconseguir quatre victòries (davant de Castells i Massalfassar). Son un equip que destaca per la seua pegada.
Davant tindran a un equip que arriba amb gran moral i que arriba en un excel·lent moment de forma, Ferros Vilamarxant aplega a la final després de realitzar una de les remuntades més espectaculars davant de la formació d’El Puig (van perdre en la seu de Quart dels Valls, 70 a 35 i van guanyar en sa casa, Aldaia, per 70 a 30). Boni, Roberto, Miguel, José Luis, León i Óscar representen a a l’equip més regular dels últims tres mesos (semifinalista del Trofeu Edicom, semifinalista de l’autonòmic d’escala i corda i flamant finalista de la Copa Generalitat). És un equip molt tècnic i que pot donar una nova sorpresa en la gran final davant de l’equip amfitrió. Arriba a la final després d’aconseguir tres victòries (dos davant Bicorp i un davant El Puig) i amb una derrota (davant del Puig en l’anada).
En categoria juvenil, arriben dos formacions amb jugadors de gran nivell, Beniparrell i Caixa Popular Massamagrell. El favorit serà l’equip de “l´Horta Nord”, que ha aconseguit quatre victòries (Sella i Monserrat). Davant tindran a Beniparrell que arriba després d’aconseguir tres victòries (un ant Moixent, dos ant Godelleta) i una derrota (en l’anada davant de Moixent).
La presentació de la final serà esta setmana en la seu de la Conselleria de Governació i estaran els protagonistes de la gran final.
30/01/2012
La Copa Generalitat ja te finalistes
Sort diversa en les partides de tornada de la VIIª Copa Generalitat. En la semifinal que enfrontava a Electrofassar Massalfassar amb Ovociy Marquesat en la carrer de galotxa de Massalfassar varen tindre una partida amb sorpresa. Els visitants tenien que visitar una canxa a priori complicada, pero Sergio de Genoves, fitxat pel Marquesat per a la temporada 2012, va donar mostres del seu rendiment, i tot tindre davant a un experimentat feridor com Ramon, va aconseguir innumerables quinzes directes des del bot, portant la pilota a l’altra punta del carrer. Finalment, victoria per 60 a 70 dels visitants, que deixava fora als de l’Horta Nord, que no varen poder superar la baixa del seu rest titular “Moro”, absent en la partida per problemes personals.
En l’altra semifinal de la categoría absoluta, la formació de Ferros Vilamarxant
va girar el resultat de l’anada, fent valer el factor canxa. Gran i emocionant partida la que varen poder vorer els espectadors que acudiren al poliesportiu d’Aldaia, seu de l’equip de Vilamarxant, que en la seua localitat no disposa de carrer de pilota. Els locals s’enfrontaven a una formació compacta i de qualitat, la Penya de Frontó del Puig, que formava amb jugadors habituals de les fases finals de galotxa. Estos havien aconseguit una renda de 70 per 35 en la partida d’anada disputada en el carrer de Quart de les Valls. Es va demostrar que eixa renda fou insuficient, ja que Vilamarxant va possar un 25 per 0, com a declaració d’intencions, però els representants del Puig reaccionaren, arribant al 35 pèr 30, tenint val per a fer el joc, i quasi asegurar l’aces a la final. No va ser així, els del Camp del Turia es conjuraren per a no deixar fer cap joc més als rivals, i finalment s’arribà al 70 per 30, que feia jugar al club de Vilamarxant la seua primera final de la Copa Generalitat.
En els juvenils hi havia una eliminatoria que ja estava sentenciada, al vencer la setmana passada l’equip d’Ajuntament de Beniparrell a Caja Campo Godelleta per 50 a 0. Dissabte passat, els de Beniparrell tornaren a vencer també amb claredat per 50 a 25. L’altre equip que ha arribat a la final juvenil es Caixa Popular Massamagrell, que despres de guanyar en sa casa 50 per 40, va derrotar també a l’equip de l’Ajuntament de Montserrat a domicili per 50 a 35. Esta final juvenil enfrontarà a alguns dels jugadors de la categoría amb major pegada, com Samuel de Beniparrell, o Sergio i Guillermo de Masssamagrell.


MARQUESAT I EL PUIG ES POSEN PER DAVANT EN LES SEMIFINALS DE LA COPA GENERALITAT.


Els equips de Marquesat i El Puig es posen per davant en la lluita per arribar a la final de la Copa Generalitat. Aquest cap de setmana es van celebrar les partides d’anada de semifinals. El Puig va superar Vilamarxant per 70-35, mentre que Marquesat va aconseguir guanyar davant Massalfassar per 70-45. En categoria juvenil, Beniparrell va vèncer 50-0 a Godelleta i Massamagrell va vèncer contra Montserrat per 50-40 .


19/01/2012
La VII Copa Generalitat continua donant guerra
En la categoria absoluta s’enfrontaran els quatre equips amb els jugadors de mes qualitat del mon de la galotxa. En les dos eliminatòries de semifinals les partides d’anada poden sentenciar el desenllaç dels equips que passen a la gran final que es disputarà en la canxa d’Alfarp el proxim 12 de febrer. A priori, l’equip que aconseguisca vencer en la segona semifinal deuria ser el favorit per emportar-se el titol, al ser equips de la modalitat, pero caldrà tindre molt en compte al vencedor de la primera eliminatoria, ja que poden donar la sorpresa.
En la primera semifinal, l’equip del Puig, que participa com a campió de l’autonomic de frontó parelles, jugarà com a local en el carrer de Quart de les Valls, i s’enfrontará a la formació de Ferros Vilamarxant, guanyadora de l’autonomic d’escala i corda. Ambdos equips provenen de modalitats diferents a la que es juga en esta competició, pero han donat molt bon rendiment als seus jugadors. Vencent en quarts de final l’equip del Puig als representants del segon equip del club de Tibi, mentres que Vilamarxant feia el mateix amb Bicorp. El club del Puig s’ha esforçat per a fer un equip competitiu i molt potent formant el seu equip amb jugadors de la modalitat que es disputa, com son Terio de l’Eliana o el “Xato” d’Almenara. En Vilamarxant no podem destacar a un jugador, ja que tots els jugadors son coneguts dins el mon de la pilota, el rest Boni ha jugat en primer nivell a galotxa, a escala i corda, frontó, llargues…; el mitger Monrabal es un jugador de molta pegada i el punter Miguel ha destacat tant en el trinquet com jugant en el carrer.
En la bombonera d’Alfarp es jugarà l’anada de la segona semifinal, on es podrà vorer un autentic enfrontament clàssic de la galotxa, ja que l’equip local, Ovocito Marquesat rebrà a un dels clubs amb millor historial de la modalitat, Massalfassar. En una partida que s’ha reeditat en numeroses ocasions, al ser els dos equips dels punters en la modalitat, jugant quasi sempre eliminatories de les fases finals en qualsevol campionat que participen. Per part dels locals formaran el nou fitxatge del club, fruit de les gestions del president del club, Sergio de Genoves; que ja va donar molt bon resultat en les partides de quarts front a Castell de Castells. El jove rest estarà acompanyat de Gerardo II i Emilio de Sollana, dos jugadors que es coneixen molt i que poden jugar indistintament com a mitgers o punters. Enfront tindran a un equip de molta qualitat com es Electrofassar Massalfassar, bresol de pilotaris i dominador de la modalitat en la decada dels 90, i actual defensor del titol, aconseguit la passada temporada davant la formació de Godelleta, altra equip classic dins la modalitat. Pels de l’Horta Nord poden participat “Moro”, un dels millors i més determinants rests dels ultims anys. També poden alinear als mitgers Ruben o Victor, ja que qualsevol dels dos pot portar el pes de l’equip. A la punta hi ha altres dos bones opcions com son Ximo o Jose Ramon, el primer amb mes pegada, i el segon amb més seguretat en el seu joc. Per ultim, el feridor, tot i que també pot jugar a la punta, qualificat per molts com el millor en la seua posició dels ultims vint anys, que ha marcat una epoca i que ha aconseguit fer del carrer de joc de Massalfassar un recinte on ningú vol acudir, ja que la derrota es quasi segura, Ramon “Maña” de Massalfassar.
Per part de les semifinals de la categoria juvenil també es podran veure grans partides amb quatre de les millors pedreres del nostre esport; Godelleta, Beniparrell,. Massamagrell i Montserrat. Esta categoría compta amb dos grans alicients. El primer radica en que els seus jugadors (Luis de Godelleta, Samuel de Beniparrell, Sergio i Guillermo de Massamagrell, Marc i Odin de Montserrat…) no son joves promeses, ja son realitats que acostumen a jugar en les partides seniors quan son requerits, demostrant que estan practicament al mateix nivell. I el segon alicient ve donat pel fet que no hi ha favorits, al ser els quatre equips tan bons que qualsevol pot guanyar tant l’eliminatoria de semifinals, com la final mateixa. Tots volen el titol que ostenta des de la passada edició l’equip juvenil de Borriol.
La primera semifinal de juvenils enfrontara en la canxa de la Foia de Bunyol a Caja Campo Godelleta amb l’equip de l’Ajuntament de Beniparrell, tot un clàssic dins la categoría. Mentres tant en la segona eliminatoria Caixa Popular Massamagrell rebrà a l’Ajuntament de Montserrat en la seua canxa de galotxa. Previsiblement, totes les partides, tant de la categoría absoluta com juvenil es jugaran el dissabte per la vesprada, a partir de les 16 hores, sempre que l’oratge ho permeta.
Semifinals dissabte 21 de gener del 2012Categoria especial:Carrer de Quart de les Valls: Penya Fronto El Puig / Ferros VilamarxantCanxa d’Alfarp: Ovocity Marquesat / Electrofassar Massalfassar
Categoria juvenil:Canxa de Godelleta: Caja Campo Godelleta / Ajuntament BeniparrellCanxa de Massamagrell: Caixa Popular Massamagrell / Ajuntament Montserrat.


14/01/2012
Semifinals de luxe en la “VII Copa Generalitat”
Beniparrell i Godelleta remunten les seues eliminatòries en dos partides espectaculars. Els favorits s’imposen en els quarts de final.
Resultats de les partides de volta dels quarts de final de la “VII Copa Generalitat de galotxa”.
PRIMERA CATEGORIA;-

Ovocity marquesat (Sergio, Gerard II, Emilio i Bequer) - 70 -


Mútua llevant Castells (Ángel, Andreu, Manel, José Luis i Vicent) - 30-




Electro Massalfassar A (Javi, Rubén i Ramón) – 70 - Tibi A (Alvaro, Isaac, Miki i Sergi) - 30-


El Puig (Terio, Xato, Montesa i Castellet) - 70 - Tibi B (Estebán, Héctor i Gironés) - 0- Ferros Vilamarxant (Boni, Miguel, Óscar i León) – 70 - Bicorp (Armando, Mario, Vicente Juan i Germán) - 0
CATEGORIA JUVENIL:- Aj. Beniparrell (Albert, Adrià, Rubén, Lorenzo i Samuel) - 50 - Sport Base Moixent (David, Pau i Jaime) - 20- Aj. Montserrat (Marc, Odín, Carlos) - 50 - Borriol (Héctor, Aitor i Jaume) - 10- Caixa Popular Massamagrell (Sergio, Guillermo, Josep i Alejandro)- 50 - Sella (Pau, Adolfo, Carlos i Folgueral) - 5- Caixa Camp Godelleta (Luis, Fran i Carlos) - 50 - Tibi A (Julio, Canari, Carlos i Telmo) – 40
Emparellaments de semifinalsPRIMERA CATEGORIA;- Ovocity Marquesat - Electrofassar Massalfassar A - El Puig - Ferros Vilamarxant
CATEGORIA JUVENIL:- Caixa Popular Massamagrell - Aj. Montserrat- Caixa Camp Godelleta - Aj. Beniparrell .



13/01/2012
La “VII Copa Generalitat” espera sorpreses en els quarts de final
Els quarts de final de volta ens oferixen huit partides de màxim nivell este dissabte.
Les partides de volta dels quarts de final de la “VII Copa Generalitat de galotxa” ens oferixen un dissabte amb partides a Massalfassar, Quart dels Valls, Alfarp, Aldaia, Beniparrell, Godelleta, Massamagrell i Montserrat. En estes eliminatòries estaran els millors 16 equips de 2011, la “Champions dels clubs”, els campions de les tres províncies.
Les eliminatòries més interessants es poden seguir a Alfarp, on hi ha “morbo” per veure les evolucions de Sergio de Genovés en l’equip local i de Ángel de Murla en l’equip visitant, els locals partixen amb un avantatge de quatre jocs aconseguits en l’anada. En juvenils hi ha tres eliminatòries que estan molt obertes. A Godelleta i Massamagrell estan les dos eliminadotas més igualades, ja que Godelleta va perdre per un joc davant de Tibi, mentres que Massamagrell guanya per dos jocs a Sella. Beniparrell jugarà a casa per a intentar alçar una eliminatòria molt complicada davant de la revelació de la categoria juvenil, Moixent.
Partides de volta dels quarts de final de la “VII Copa Generalitat de galotxa”, dissabte 14 de gener;
PRIMERA CATEGORÍA:- Alfarp, 15.45 hores. Ovocity Marquesat (Sergio, Gerard II, Emilio i Bequer) - Mútua Levante Castells (Ángel, Andreu, Manel i José Luis Vicent)- Massalfassar, 16.30 hores. Electrofassar Massalfassar A (Javi, Rubén i Ramón) - Tibi A (Alvaro, Isaac, Miki i Sergi)- Quart dels Valls, 16.00 hores. El Puig (Terio, Xato, Montesa i Castellet) - 70 - Tibi B (Estebán, Héctor i Gironés) - Aldaia, 16.00 hores. Bicorp (Armando, Mario, Vicente Juan i German) - Ferros Vilamarxant (Boni, Miguel, Óscar i León)
CATEGORÍA JUVENIL:- Beniparrell, 16.00 hores. Aj. Beniparrell (Albert, Adrià, Rubén, Lorenzo i Samuel) - Sport Base Moixent (David, Pau i Jaime- Montserrat, 12.00 hores. Aj. Montserrat (Marc, Odín, Carlos) - Borriol (Héctor, Aitor i Jaume) - Massamagrell, 15.30 hores. Caixa Popular Massamagrell (Sergio, Guillermo, Josep i Alejandro) - Sella (Pau, Adolfo, Carlos i Folgueral)- Godelleta, 16.00 hores. Caixa Camp Godelleta (Luis, Fran i Carlos) - Tibi A (Julio, Canari, Carlos i Telmo)



08/01/2012
Els favorits guanyen en la “VII Copa Generalitat”
Els favorits imposen la seua qualitat en l’anada dels quarts de final. En juvenils moltes sorpreses i emoció; Moixent, Tibi i Massamagrell sorprenen els seus rivals.
El primer gran torneig de Clubs, la “Copa Generalitat” ha demostrat la força dels clubs, ja que hem pogut viure en set localitats (Benidorm, Sella, Murla, Bicorp, Moixent, Almenara i Moixent) el gran treball d’estes entitats esportives. Tots els clubs participen en una competició que vertebra el nostre joc agermanant a totes les modalitats i a totes les províncies. Juguen els millors clubs de 2011, encara que per a alguns és la seua primera experiència en esta modalitat i no són favorits per a conquistar este torneig però a tots els unix la il·lusió i amor pel nostre esport. En primera categoria van véncer els equips visitants (Massalfassar, El Puig, Marquesat i Vilamarxant), que dominen més esta modalitat i que van imposar la seua saviesa, tècnica i joc per a resoldre pràcticament les eliminatòries. Possiblement la victòria més sorprenent la va aconseguir Vilamarxant a Bicorp, ja que s’adapta al difícil carrer de joc de la Canal de Navarrés.
En juvenils, va haver-hi molta emoció i tres grans sorpreses que demostren la gran igualtat en la competició de 2012. Tibi va aconseguir una gran victòria davant d’un dels millors equips de galotxa de 2011, la formació de Godelleta va perdre per un joc en el carrer de Benidorm. A Sella, es va donar una altra de les sorpreses ja que l’equip local no va aprofitar el factor canxa per a derrotar al bon equip de “l´Horta Nord”, que va aconseguir una important victòria. L’eliminatòria es decidirà a Massamagrell. Moixent va aconseguir la sorpresa més sorprenent ja que va derrotar per cinc jocs al potent equip de Beniparrell que no es va adaptar al carrer de joc. Monserrat un dels favorits guanya amb comoditat a la formació de Borriol a domicili.
Resultats d’anada dels quarts de final de la “VII Copa Generalitat de galotxa”;


Primera categoria;-

Tibi B (Estebán, Héctor i Gironés) - 10 -

El Puig (Terio, Xato, Montesa i Castillejo) - 70-




Bicorp (Armando, Mario, Vicente Juan i Germán) - 25 -

Ferros Vilamarxant (Boni, Miguel, Óscar i León) - 70-




Mútua Levante Castells (Ángel, Andreu, Manel, José Luis i Vicent) - 50 -

Ovocity Marquesat (Sergio, Gerardo II, Emilio i Bequer) - 70-

Tibi A (Alvaro, Isaac, Miki i Sergi) - 5 -

Electrofassar Massalfassar A (Javi, Rubén i Ramón) - 70


Categoria juvenil;- Sport Base Moixent (David, Pau i Jaime) - 50 - Aj. Beniparrell (Albert, Adrià, Rubén, Lorenzo i Samuel) - 25-

Borriol (Héctor, Aitor i Jaume) - 15 - Aj. Montserrat (Marc, Odín i Carlos) - 50-

Sella (Pau, Adolfo, Carlos i Folgueral) - 40 – Caixa Popular Massamagrell (Sergio, Guillermo, Josep i Alejandro)-

Tibi A (Julio, Canari, Carlos i Telmo) 50 - Caixa Camp Godelleta (Luis, Fran i Carlos) -50

6/01/2012
La “VII Copa Generalitat” oferix un dissabte de grans emocions
A Benidorm, Murla, Moixent, Almenara, Bicorp i Sella es disputen les partides dels millors Clubs de pilota valenciana de la Comunitat Valenciana. La competició compta amb el suport de la Conselleria de Governació i juguen els millors catorze clubs dels què set debuten esta temporada en la Copa.
Demà dissabte 7 de gener comencen els quarts de final d’anada de la “VII Copa Generalitat”, la copa dels millors clubs de 2011, els clubs campions. És la primera gran competició dels clubs, un esdeveniment que agermana a totes les modalitats i les tres províncies, en la competició estel·lar de principi de l’any. Una competició vertebradora i que reunix a les màximes figures de totes les modalitats del “joc de pilota”. Es pot destacar que a Bicorp després de 30 o 40 anys es tornarà a jugar “per dalt corda” en el carrer de l’Església, amb els seus millors jugadors Armando, Mario, Vicent Juan, Víctor, Borja, German,… Tibi el millor club del 2011, comença 2012 sent el club amb més equips en esta competició i amb dos campions d’Europa en les seues files, com Álvaro de Tibi i Isaac de Tibi. Altres dos jugadors d’este club han sigut preseleccionats pel seleccionador per a formar part de la selecció que preparara el pròxim Mundial d’Holanda, “Telmo” i Sergi. Tibi enguany ha aconseguit tindre en les seues files als dos millors jugadors de la Lliga a Llargues i Perxa, Álvaro i Sergi, repetidament. Altre dels Clubs de destacats de 2011, Vilamarxant amb sis grans títols debutarà en la Copa Generalitat en la Canal de Navarrés, jugadors de gran qualitat en la modalitat d’escala i corda que deuran adaptar-se al carrer de joc, un carrer molt complicat i molt tècnic. El club defensor de la Copa Generalitat i amb més títols en la modalitat de galotxa, Electrofassar Massalfassar, debutarà en el carrer de Benidorm davant del primer equip de Tibi. Javi de Massalfassar és un dels jugadors més importants de la modalitat i també ha sigut preseleccionat per a preparar el Mundial d’Holanda. Junt amb ell un gran nombre de jugadors que dominen esta modalitat i que els fa ser el gran favorit per a renovar este títol el pròxim dies 12 de febrer, però abans els queda un complicat camí fins a la gran final. El Puig, amb Montesa com a gran “jugador franquicia” s’ha reforçat amb jugadors de les Valls i Castelló (El Xato, Nacho, Castillejo,…) per a ser un altre dels favorits en esta competició. Ovocity Marquesat tindrà altra gran oportunitat de disputar una gran final en la Copa Generalitat, després de disputar quatre finals en l’últim any i mig (Corty 2010, Edicom 2010, Supercopa 2011, Corty 2011). Davant tindran un equip de gran nivell, la formació de la Marina Alta de Mutualidad de Levante Castells, reforçada amb alguns jugadors del Club de Murla i Benidorm. Totes les mirades seran per a Ángel de Murla, que va guanyar l’últim títol amb Marquesat i que jugarà en 2012 amb Castells, la Copa davant del seu ex- equip. Marquesat s’ha reforçat amb Sergio de Genovés, un jove jugador que també ha sigut preseleccionat per Pigat II per a preparar el Mundial d’Holanda 2012.
En juvenils, tindrem una de les millors edicions amb jugadors de gran projecció. No hi ha un favorit clar ja que tots els equips tenen possibilitats d’arribar a la gran final per la seua gran qualitat.
Programació de l’anada dels quarts de final de la “VII Copa Generalitat de galotxa”;Primera categoria;- Benidorm. 11.30 hores. Tibi B – El Puig - Bicorp. 15.00 hores. Bicorp – Ferros Vilamarxant- Murla. 15.30 hores. Mútua llevant Castells – Ovocity Marquesat- Benidorm. 16.30 hores. Tibi A – Electrofassar Massalfassar A
Categoria juvenil;- Moixent. 11.30 hores. Sport Base Moixent – Aj. Beniparrell- Almenara. 11.30 hores. Borriol – Aj. Montserrat- Sella. 15.30 hores. Sella – Caixa Popular Massamagrell- Benidorm. 15.30 hores. Tibi A – Caixa Camp Godelleta
La competició compta amb el suport de la Conselleria de Governació i esta organitzada per la Federació de Pilota Valenciana. Juguen els millors 14 clubs dels què 7 debuten esta temporada (Massamagrell, Moixent, Tibi, Castells, Bicorp, Vilamarxant i El Puig).

La “VII Copa Generalitat” se ha presentado en la Consellería


Han presidido la presentación el Conseller de Gobernación, Serafín Castellano y el presidente de la Federación de Pilota Valenciana, Daniel Sanjuán Martínez


El conseller de Gobernación, Serafín Castellano, ha presidido la presentación de la “VII Copa Generalitat” de galotxa que se inicia este próximo 7 y 14 de enero con las partidas de cuartos de final, de ida y venida. Junto a él se encontraban el presidente de la FPV, José Daniel Sanjuán.



Previamente se ha celebrado el sorteo de emparejamientos estos cuartos de que ha quedado de la siguiente forma:


CATEGORÍA SENIOR
- CPV Tibi B – CPV El Puig
- CPV Bicorp – CPV Vilamarxant
- CPV Castell de Castells – CPV Marquesat
- CPV Tibi A – CPV Massalfassar


CATEGORÍA JUVENIL
- CPV Tibi – CPV Godelleta
- CPV Moixent – CPV Beniparrell
- CPV Sella – CPV Massamagrell
- CPV Borriol – CPV Montserrat


La final se celebra el día 12 de febrero de 2012 en el calle de pilota de Alfarp, y contará con las cámaras de Nou 2.


El alcalde de Alfarp, José Miguel Añó, ha manifestado sentirse muy orgulloso de que este año las finales se disputen en sus instalaciones. Por su parte, el presidente de la FPV, ha destacado el “carácter vertebrador de la competición, porque da cabida a los mejores equipos de las tres provincias de la Comunitat Valenciana”.


Serafín Castellano ha declarado que se inicia una “nueva etapa de crecimiento para la pilota valenciana” y ha agradecido el trabajo que en los últimos años han llevado a cabo tanto la Federación de Pilota Valenciana, como el resto de entidades de la Pilota. Asimismo, ha anunciado que entre el mes de enero y febrero se celebrará un gran acto para presentar el Plan Director de la Pilota Valenciana, en el que se lleva trabajando intensamente durante más de un año, y que marcará “el presente y el futuro de nuestro deporte autóctono. Tenemos un compromiso firme para que la pilota valenciana tenga la dignidad, colaboración, ayuda e imagen pública de reconocimiento de la sociedad que se merece porque forma parte de nuestra idiosincrasia deportiva y de nuestra historia como pueblo”.

No hay comentarios: