FOTOS DEL RECORD

FOTOS DEL RECORD
CASTELLS - SELLA FINAL DEL TORNEIG CASTELLS 2009

NOTICIA DESTACADA

NOTICIA DESTACADA

miércoles, 7 de marzo de 2012

MARÇ 2012

Parcent més líder del “Trofeu Diputació d'Alacant” de llarguesTibi B aconseguix un punt molt important a Sella. Castells aconseguix la primera victòria en el carrer de Benidorm.La quarta jornada de la XXVIII Lliga a llargues, “Trofeu Diputació d’Alacant” ens ha confirmat que la formació de Parcent integrada per Martines, Pere, Germán i Rodrigo és l’equip més poderós de la màxima categoria, ja que s’ha quedat primer amb quatre punts d’avantatge davant dels seus perseguidors després de la seua victòria davant de Benimagrell, que compta amb un equip molt jove i de gran futur, i que durant algunes fases de la partida va demostrar que són un conjunt a seguir. La formació de Tibi B, formada per Tèlmo, Canari, Checho i Julio va aconseguir un punt en el carrer de Sella que pot ser molt important al final de la primera fase. Ja es preveia una gran partida per la potència i joventut dels dos equips, encara que lo normal haguera haguera que Sella a casa conquistarà els tres punts. Per fi Castells va aconseguir els tres punts en el carrer de Benidorm, davant de l’equip de la marina baixa que no aconseguix adreçar el rumb.En la resta de categories els líders són; en segona, Campello que supera a Murla en un punt, en tercera A, Agost seguix líder amb cinc punts d’avantatge amb el segon classificat, en tercera B, La Vila i Finestrat s’han col·locat primers amb huit punts, deixant a l’anterior líder, Xaló en la tercera plaça i en juvenils, Benimagrell és líder en solitari després de superar a Murla en una gran partida, que ara és segon a tres punts.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ALVARO, SALVA I HERRERA CAMPIONS DEL BANCAIXA 2011-2012.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Benimagrell tractarà de donar la sorpresa davant del líder del “Trofeu Diputació d'Alacant” de llargBenimagrell com la revelació de les primeres jornades tractarà de véncer al millor equip del torneig en sa casa, encara que no serà gens fàcil.La quarta jornada de la XXVIII Lliga a llargues, “Trofeu Diputació d’Alacant” ens deixa una gran partida a Parcent diumenge a partir de les 17.00 hores amb l’equip local (Martines, Iván, Germà i Rodrigo) contra la jove formació de Benimagrell (Perete, Terol, Juan i Héctor). Esta vesprada a Benidorm, a partir de les 20 hores s’enfronten l’equip de la Marina Baixa (Dani, Vicent Sergio, Pasqual y Rubén) contra l’equip de Castells (Pepe, Ángel, Andreu, Kike i Carlos), els dos últims de la classificació en un duel d’urgències. A Sella, l’equip local (Jan, Jordi, Pau i Quico) tractarà de sumar nous punts i tornar a col·locar-se segon en una partida on no poden relaxar-se ja que el segon equip de Tibi (Tèlmo, Canari, Checho i Julio) disposa de molta joventut i potència en els seus braços.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Parcent líder del “Trofeu Diputació d'Alacant” de llarguesTibi A aconseguix tres punts molt importants davant de Sella en la reedició de la final de la temporada anterior. Benimagrell es confirma com la revelació de les primeres jornades.La tercera jornada de la XXVIII Lliga a llargues, “Trofeu Diputació d’Alacant” ens confirma a Parcent (Martines, Pere, Germà i Rodrigo) Com un dels grans favorits a lluitar pel titol d’esta temporada. El passat cap de setmana van jugar en Tibi contra el segon equip de la localitat (Tèlmo, Canari, Checho i Julio) i no van començar be davant de l’ímpetu dels jóvens jugadors de Tibi que van col·locar un 3 a 1, però els de Parcent capitanejats per Martines van igualar a 3 i ja no van deixar que els seus rivals entraren en partida (3 – 7, 4 – 7, 4 a 10). Va destacar Julio en el “resto” en la seua primera gran partida davant d’una gran banca com Martines. En la partida dels millors equips de 2011, Tibi A (Alvaro, Isaac, Sergi i Miki) i Sella (Jan, Jordi, Pau i Quico) van jugar una partida a ratxes i amb molts alts i baixos. En la primera part de la partida Tibi va col·locar un 7 a 1 però a partir d’ací se’n van anar de la partida i Sella va aprofitar la seua oportunitat per a col·locar un 7 a 6. A partir d’ací els visitants van tindre oportunitats de puntuar però Tibi va anar sumant “quinzes” per a col·locar el definitiu 10 a 6. Benimagrell que jugava a casa va aconseguir una gran victòria davant de Benidorm confirmant-se com a revelació de les primeres jornades. Destaca en l’equip de Benimagrell, Juan en el “resto” i Héctor en la posició de “punter” mentres que a Benidorm, el millor jugador va ser Dani. En la resta de categories els líders són; en segona, Murla, en tercera A, Agost, en tercera B, Xaló i en juvenils, Murla i Benimagrell.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sella contínua dominant el “XX Trofeu Diputació d'Alacant de palma”El campió de 2011, Tibi tanca la classificació d’esta primera categoria després de tres jornades. Castells i Murla poden ser les alternatives a l’equip de Sella.Sella contínua una setmana més com a líder de la primera categoria de palma del “XX Trofeu Diputació d’Alacant”. Este cap de setmana va aconseguir una gran victòria a casa davant de Tibi, campió de 2011, en una partida molt igualada i de gran nivell on van destacar els “restos”. Tibi va començar molt fort i va col·locar un 1 a 4 però els jugadors locals van reaccionar per a igualar a 5, a partir d’eixe moment l’equip local es va mantindre per davant al llarg de tota la partida (7 – 5, 7 – 6, 9 – 6, 9 – 7 i 10 a 7). Repartiment de punts després d’una dura batalla. Murla a poc a poc es va entonant i esta setmana han sumat tres nous punts davant de la formació de Calp, en el derbi de la marina alta que el situen ja en les primeres places. Castells es col·loca segon després de la seua gran victòria davant de Benidorm.En les altres categories contínua la igualtat, els equips que dominen cada una de les categories són; Agost en segona, Relleu, i Fondó de les Neus en tercera A, Sella i Polop de la Marina en tercera B i Silvotur Laguar, Sella i Benasau en tercera C. En esta última categoria hi ha tres equips amb els mateixos punts i s’espera una gran lluita fins a final de temporada.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Parcent gana la primera gran final del “Trofeu Diputació d'Alacant” de llargues, Sella es col·loca segon després de la seua gran victòria davant de Castells. Tibi A es queda tercer en la classificació general.La segona jornada de la XXVIII Lliga a llargues, “Trofeu Diputació d’Alacant” ens va brindar una partida increïble a Parcent, entre el primer equip de la localitat (Martines, Pere, German i Rodrigo) i Tibi A (Álvaro, Sergi, Miki i Isaac), el campió de 2011. La partida va ser molt igualada (parcials; 0-1, 2-1, 2-3, 5-3, 5-7, 8-7, 8-8, 10-8), i els dos jugadors que juguen en la posició de “banca”, José Martínez a Parcent i Álvaro de Tibi van realitzar una gran exhibició de potència i col·locació, col·locant en seriosos problemes als “restos”, que van estar a gran altura. Els de Tibi van tindre les seues opcions a mitat partida però els locals van remuntar per a mantindre la incertesa fins al final i guanyar una partida important que els pot donar molta moral, ja que la temporada passada no van poder véncer a casa als millors equips. Amb esta victòria es col·loquen primers junt amb Sella, que esta setmana va véncer a casa al debutant Castells. El segon equip de Tibi va véncer a casa a l’equip de Benidorm, encara que es van repartir els punts.En les altres categories els equips més destacats són; en segona, Murla, en tercera A, Fondó de les Neus i Agost, en tercera B, Xaló i en juvenils, Murla i Benimagrell.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sella més líder del “XX Trofeu Diputació d'Alacant de palma”Els dos millors equips d’esta categoria en 2011 tanquen la taula en la present temporada, la qual cosa demostra el gran nivell de la categoria.El club de Sella es confirma després de dos jornades com el millor equip de la primera categoria de palma del XX Trofeu Diputació d’Alacant. Este cap de setmana va aconseguir una gran victòria a casa de Castells, que li permeten sumar tres punts en una difícil eixida. Benidorm va aconseguir els tres punts davant de Calp després de perdre en la primera jornada. Els dos millors equips de 2011, es van enfrontar en una gran revenja on va véncer l’equip capitanejat per Sebastià Giner, per un ajustat huit a deu. D’esta manera estos dos conjunts hauran de millorar el seu rendiment si volen lluitar pel títol ja que de moment tanquen la classificació.En les altres categories també hi ha gran igualtat però els equips que han sumant tots els punts són; Agost en segona, Relleu, Tibi i Fondó de les Neus en tercera A, Sella i Polop de la Marina en tercera B i Sella en tercera B.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PRESENTADA LA FINAL DEL BANCAIXA 2012.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
El “Trofeu Diputació d'Alacant” oferix partides de gran nivell. A Parcent i Tibi es juguen dos de les millors partides de la Lliga a llargues i palma.En la XXVIII Lliga a llargues, “Trofeu Diputació d’Alacant” es disputa una gran partida a Parcent, entre els dos jugadors que juguen en la posició de “banca” que marquen més diferències, José Martinez jugador de Parcent i Álvaro de Tibi. És un primer enfrontament que es pot repetir en la fase final o final de la competició, però per a Parcent és una partida molt important ja que la passada temporada no van poder véncer a casa a ningu dels grans favorits. Els dos lideren la classificació després de les seues victòries contundents en la primera jornada per 10 a 0. A Sella s’enfronta el subcampió davant de Castells, que deu reaccionar després de la primera jornada on van perdre a casa davant d’un dels favorits. Benidorm es desplaça a Tibi on jugarà contra el segon equip de la localitat i deuria aconseguir puntuar si vol estar en les semifinals, ja que les forces estan molt igualades i totes les partides d’esta lliga seran de gran importància.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fageca a la Final del Bancaixa 2011.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sella, Castells i Calp lideres del “ XX Trofeu Diputació d'Alacant” de palma.
En les altres categories dominen Calp, Monfort i Sella. El XX Trofeu Diputació d’Alacant de palma també té una gran tradició en la província d’Alacant. En la seua primera categoria l’equip de Sella és el primer líder després de la seua gran victòria en el derbi davant de l’equip de Benidorm. De moment la igualtat és molt gran perquè és la primera jornada, però es preveu molta igualadad en esta categoria fins al final com esta succeint en les últimes temporades. Castells també va aconseguir una victòria molt important en la seua visita a Murla, en una partida on hi havia molts jugadors de Murla en ambdós equips. L’equip de Calp va donar la sopresas de la jornada vencent al campió de 2011, Tibi, que va perdre en la marina alta. En la resta de categories dominen Calp, Monfort i Sella.
Tibi, Parcent i Sella guanyen en el “XXVII Trofeu Diputació d'Alacant de llargues”Murla, Agost, La Vila i Tibi dominen en la resta de categories. La primera jornada de la lliga de llargues ha deixat veure que Tibi contínua a gran nivell amb el seu primer equip, ja que va véncer amb contundència al segon equip de la localitat, un equip infestat de juvenils i jugadors de primer any Senior que posseïxen gran qualitat però que no van poder amb l’experiència d’Alvaro, Isaac i companyia…, els campions de 2011, al final 10 a 0. El seu gran rival enguany pot ser Parcent, que s’ha tornat a reforçar amb Martines de Campello, un segur en esta posició i a més compta amb la base de la temporada passada, amb els millors jugadors locals i Rodrigo de Benidorm. Van véncer a casa de Castells per un contundent 0 a 10. La sorpresa de la jornada va vindrè de la mà del bon equip de Benimagrell, que a casa sempre oferixen un gran nivell i van guanyar un punt davant del subcampió de 2011, Sella. Després d’una gran partida on van fer patir al conjunt de la marina baixa, que al final va aconseguir guanyar la partida més emocionant de la categoria de llargues. En les altres categories de la competició dominen Murla, Agost, La Vila i Tibi.

No hay comentarios: