FOTOS DEL RECORD

FOTOS DEL RECORD
CASTELLS - SELLA FINAL DEL TORNEIG CASTELLS 2009

NOTICIA DESTACADA

NOTICIA DESTACADA

jueves, 14 de junio de 2012

JUNY 2012

El “Trofeu Diputació d'Alacant” espera un cap de setmana increïble

Parcent, Sella i Tibi comencen les semifinals de la màxima divisió de llargues. Benidorm, Castells, Tibi i Sella s’enfronten en les semifinals de palma. Les finals es disputaran el 22 de juliol a Sella.
En el “Trofeu Diputació d’Alacant” de llargues i palma s’esta disputant la segona fase de la competició, ja s’han disputat els quarts de final en algunes categories i este cap de setmana es disputen les semifinals en algunes de les categories de competició amb els millors equips d’esta edició.
En la modalitat de llargues en primera categoria, es disputen les semifinals;
- Tibi B – Tibi A
- Sella – Parcent

En segona categoria, la final serà Sella contra Campello;
En tercera categoria, es disputen les semifinals;
- Finestrat – Xaló
- Agost – La Vila

En la categoria juvenil de llargues, els equips que han lideratge la primera fase van caure en les semifinals d’anada. Benimagrell va perdre per 10 a 6, i Murla per 10 a 9. Esta setmana es disputaren les semifinals de volta;
- Benimagrell – Sella
- Tibi - Murla

En la modalitat de palma en primera categoria es disputen les partides de semifinals:
- Sella - Tibi
- Benidorm – Castells

En segona de palma, es disputen les semifinals;
- Tibi – Calp
- Agost – Xàbia

En tercera de palma, es disputen les semifinals;
- Montfort - Sella
- Tibi – Vall de Laguar

Sella, Tibi, Castells i Benidorm disputen les semifinals del “Trofeu Diputació d'Alacant” de palma

En la màxima categoria de palma este cap de setmana es disputen dos semifinals de gran nivell amb els millors clubs en esta categoria. Sella i Castells favorits en les dos semifinals a priori pels resultats de la primera fase.

Les semifinals del Trofeu Diputació d’Alacant de palma ens oferixen este cap de setmana en la seua màxima divisió, dos duels de gran nivell en la província d’Alacant. A Tibi, dissabte a les 18:00 hores juguen el campió de 2011, Tibi contra el subcampió de 2011 i millor equip en 2012 en la primera fase, Sella. Una partida que es presenta molt igualada entre dos dels millors clubs no sols de la província d’Alacant sinó de la Comunitat Valenciana que mimen la seua pedrera. Tibi jugarà segurament amb Canari, Héctor, Toni i Esteban mentres que Sella pot jugar amb Barraca, Jesús, Jordi, Quico o Pau. En la primera fase, l’equip de Sella va véncer en les dos partides per un marcador de 10 a 8, per la qual cosa es presenta una semifinal molt igualada i de gran emoció.

L’altra gran semifinal de primera categoria es disputa diumenge a les 18:00 hores entre els equips de Benidorm i Castells. L’equip local ve de menys a més i és una incògnita en este moment ja que en quarts de final elimina a un dels favorits pel que Castells no podrà relaxar-se davant de l’equip de la Marina Baixa. En la primera fase l’equip de Castells va véncer 9 a 10 a Benidorm i a casa 10 a 2. Benidorm jugara amb Dani, Vicent, Joan. Pasqual i Rotllo mentres que Castells jugara amb Saoro, Andreu, José Luis, Kike i Pepe.

En la màxima divisió de llargues este cap de setmana hi ha descans i les semifinals començaran el pròxim cap de setmana amb les següents eliminatòries;
- Tibi B – Tibi A
- Sella – Parcent

En segona de llargues ja esta decidida la gran final entre dos clubs històrics i que tenen un gran potencial, Sella i Campello.

 

Tibi A campió de la primera fase del “Trofeu Diputació d'Alacant” de llargues

Parcent, Sella i Tibi B seran els equips que acompanyen al primer equip de Tibi en les semifinals per a lluitar pel títol en la gran final que es disputara el 22 de juliol a Sella.
No va haver-hi sorpreses en l’última jornada de la primera fase de la Lliga a llargues, “XXVII Trofeu Diputació d’Alacant”, i els favorits van aconseguir els punts, per la qual cosa la classificació es quede igual que en les últimes jornades. Amb el que Tibi A és campió de la primera fase, segon és Parcent, tercer és Sella i es col·loca entre els grans de la modalitat la jove formació de Tibi B, que en el seu debut en la màxima categoria ha aconseguit quedar per davant d’equips amb major experiència. Encara que en l’última partida disputada en Benimagrell van oferir un pobre imatge, potser perquè ja estaven classificats. Encara que l’equip de Benimagrell va fer una gran partida per a despedir-se de la seua afició en esta modalitat.
Resultats de les partides de la 14ª jornada Lliga de llargues, “XXVII Trofeu Diputació d’Alacant”;
- Castells – 2 - Tibi A - 10
- Benimagrell - 10 - Tibi B - 1
- Benidorm – 5 – Parcent - 10
Classificació primera categoria llargues;
1º - Tibi A – 32 pts
2º - Parcent – 31 pts
3º - Sella – 21 pts
4º - Tibi B - 14 pts
5º - Castells – 12 pts
6º - Benimagrell – 12 pts
7º - Benidorm – 4 pts
Les semifinals de primera de llargues es disputaran els caps de setmana del 23/24 juny i 30/1 juny/juliol. Els grans favorits són Tibi que jugarà contra el segon equip de Tibi. L’altra semifinal, és una final per a ambdós ja que els dos equips tenen potencial per a estar en la gran final però haurem de veure l’estat de forma d’ambdós equips a estes altures de la temporada;
- Tibi B – Tibi A
- Sella - Parcent


En la modalitat de palma les semifinals de primera comencen este cap de setmana amb dos grans partides entre els millors equips d’esta modalitat:
- Tibi – Sella
- Benidorm – Castells

No hay comentarios: