FOTOS DEL RECORD

FOTOS DEL RECORD
CASTELLS - SELLA FINAL DEL TORNEIG CASTELLS 2009

NOTICIA DESTACADA

NOTICIA DESTACADA

miércoles, 5 de febrero de 2014

JULIOL 2013

Altea, Benimagrell i Murla, campions del “Trofeu Diputació d'Alacant 2013”

A Xaló s’han decidit els tres primers títols de la lliga a llargues i la lliga a palma. Demà diumenge continuara la festa del “joc a ratlles”, amb quatre finals que esperen amb expectació les aficions de la província d’Alacant. També es presenta la “XXIV Lliga a perxa 2013”.
El carrer de l’Església de Xaló ha acollit la primera jornada vespertina de finals de llargues i palma. Han obert el foc les formacions d’Altea (Juan Bernardo, Juanfran, Kiko, Miguel, Tomás i Joan) i Muro d’Alcoi (Juan i Santi Lapeña, Manolo I i Manel II) finalistes de la tercera categoria de palma. La partida ha començat amb els d’Altea al traure i s’ha desenrotllat de forma molt ràpida. Uns 50 minuts han sigut suficients perquè Altea es fera amb la victòria per un inapel·lable 10 a 0.
La segona de les partides celebrades ha sigut la corresponent a la categoria de juvenils de llargues, entre Benimagrell (Juan, Héctor, Pablo, Paco i Raúl) i la formació de Benidorm (Martin, Rafa, Batiste, Ángel i Sergio). Més barallada ha sigut esta partida, si bé els de Benimagrell han sigut superiors, gràcies al poderós servici de Juan. Al final el resultat 10 per 5 per als de Benimagrell.
La tercera i última partida del dissabte vesprada ha sigut la de la tercera categoria de llargues entre CPV Campello (Dani Yepes, Toni Gràcia i Guillermo Durá) contra CEM Murla (David Sirera, Sergio Woodall, Rafa López, Alberto Molines i un jovencísimo Feliu Giner). Sens dubte la partida més renyida de la vesprada. Guillermo del Campello ha fet una excel·lent partida en el servici però no ha sigut suficient per a contrarestar David. Els de la Marina Alta han vençut 10 per 4 al Campello.

Parcent, entra en el club dels grans campions de llargues


Parcent, entra en el club dels grans campions de llargues

El club de la marina alta aconseguix el seu primer gran títol en la màxima competició del “Trofeu Diputació d’Alacant”. En 2012 va ser subcampió i esta temporada ha aconseguit el títol davant del gran favorit.
El 7 de juliol del 2013, serà una data molt important a partir d’ara per al club de la marina alta, ja que Parcent va aconseguir el primer gran títol en la màxima divisió de llargues. Compta amb un dels clubs més importants de la província i una de les aficions senyeres d’estes modalitats. Arredonixen una gran temporada amb el títol més important de la competició i entren en el selecte grup de clubs campions de la màxima categoria, sent el sèptim club que esta entre els grans del “joc a ratlles”; Murla, Campello, Vall de Laguar, Tibi, Altea, Senitja i Parcent.
L’equip integrat per Martines del Campello, Jordi de Sella, Germán de Parcent, Ángel de Murla i Iván de Parcent ha realitzat la gran proesa de derrotar el gran favorit l’equip de Benimagrell, que no havia perdut cap partida en la competició i que en la final no va poder superar a Parcent, un bloc molt sòlid i que va jugar una final excel·lent. La junta directiva de Parcent ha de començar a planificar la pròxima temporada per a tornar a optar al màxim.

Les màximes autoritats de Parcent van estar abrigant els seus jugadors i tant l’alcalde de Parcent,  Máximo Revilla, com el regidor d’esports de Parcent, Jaume Mora,  estaven súper contents igual que l’afició d’esta localitat després d’aconseguir este gran hite en el carrer de l’Església de Xaló.

Murla campió del “Trofeu Diputació d'Alacant” de palma

El Club de la marina alta aconseguix altre títol al seu excelent palmarés en aquesta modalitat després dels títols de Sella, en 2012 i de Tibi en 2011.
Murla campió del “Trofeu Diputació d'Alacant” de palma Gran victòria d’un dels clubs més importants i amb més èxits en la modalitat de palma. Sebastià de Murla guanya la seua onzena lliga de palma, un gran premi per a la seua gran trajectòria en esta modalitat i la del seu club. Agost i Murla van disputar la gran final de palma del “Trofeu Diputació d’Alacant”, dos equips amb dos jugadors molt destacats en la posició de “banca”, José d’Agost i Sebastià de Murla, un clàssic de la competició, que aconseguix l’onzé títol en esta modalitat, deu com a banca i un com punter. Murla (Sebastià, Andreu, Marc, Guillém i Salva), amb un gran historial en esta modalitat i amb un equip que combina experiència i joventut, aprofita la seua millor basa, l’experiència de tots els seus jugadors. Sebastià, va jugar una gran final i va deixar jugar als seus companys en el “rest”, on destaca Andreu i Marc, també Guillém va estar molt fi. Agost (José, Ramón, Óscar, Esteban i Sergi), no es va adaptar tan bé al carrer de joc i sempre va anar a remolc dels seus rivals, li va faltar sort o major eficàcia per a guanyar “ratlles”, en moments claus, quan tenien “val” per a tancar alguns jocs, ací es va començar a decantar la final. En la posició de “banca”, Sebastià va ser més regular que José i els d’Agost, van canviar Sergi, que es va col.locar en la posició de “banca”, donant més pegada al seu equip. Este jove jugador va realitzar una gran final i ajuda al seu equip a ficar-se en la partida quan perdien per sis a tres, al final van caure però es refermen entre els millors després del títol de segona de l’any passat i el subcampionat en primera de palma. Els dos equips van demostrar la seua solidesa i caràcter en la final. Les màximes autoritats locals de les dós localitats i els seus regidors d’esports van estar amb els seus jugadors recolzant-los.

No hay comentarios: