FOTOS DEL RECORD

FOTOS DEL RECORD
CASTELLS - SELLA FINAL DEL TORNEIG CASTELLS 2009

NOTICIA DESTACADA

NOTICIA DESTACADA

lunes, 3 de septiembre de 2012

SETEMBRE 2012


Marquesat i Godelleta campions de la Supercopa 2012

Gran partida realitzada per la formacio d’Ovocity Marquesat que ha aconseguit la victòria en la final sènior gràcies a la major efectivitat de tots els seus components. Els seus jugadors han gaudit i sofert per igual en diferents moments de la partida. Doncs si bé al principi estaven molt còmodes, l’equip de Beniparrell ha reviscolat a meitat de la partida, però els del Marquesat han mogut la banqueta amb criteri, i han aconseguit alçar un nou titol per a un dels clubs capdavanters de la modalitat de galotxa. Amb aquest triomf, gràcies al bon fer d’Angel, Gerardo, Sopetes II, Emilio i Beken, el club del Marquesat es trau l’espineta de la final de l’any passat, en la qual no van aconseguir la victòria.
Huí la formació de l’Ajuntament de Beniparrell s’ha hagut de conformar amb el subcampionat després de realitzar una final amb llums i ombres. Roberto, Samuel, Adria i Toni, hauran d’esperar a una nova edició per conquistar aquest torneig al que tan sols accedeixen els campions de la modalitat. En la final juvenil ha reeditat el títol de campió la formació de Caja Campo Godelleta després de guanyar per 50 a 35 a l’Ajuntament de Montserrat. El club de Godelleta aconsegueix el seu sisè títol en la categoria juvenil.
Ambdues finals han estat televisades per RTVV, i en el lliurament de trofeus les autoritats presents, alcalde de Montserrat, tinent-alcalde d’Alfarp, regidor de Beniparrell i vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, han lliurat les copes als equips finalistes.

No hay comentarios: