FOTOS DEL RECORD

FOTOS DEL RECORD
CASTELLS - SELLA FINAL DEL TORNEIG CASTELLS 2009

NOTICIA DESTACADA

NOTICIA DESTACADA

martes, 27 de noviembre de 2012

OCTUBRE 2012


SORO III ES PROCLAMA CAMPIÓ DE L'INDIVIDUAL BANCAIXA

El pilotari de Massamagrell ha conquistat el títol després de superar a Santi en la final disputada este diumenge en el Trinquet de la Generalitat Valenciana (60-25)
image
Soro III s’ha proclamat campió del XXVII Individual Bancaixa – Trofeu President de la Generalitat Valenciana després de superar este diumenge en la final a Santi de Finestrat pel resultat de 60 a 25. La partida s’ha jugat en el Trinquet de la Generalitat Valenciana, situat en la Ciutat de la Pilota de Montcada.


L’engruixat del marcador reflecteix amb fidelitat l’autoritat amb la qual Soro III ha conquistat el títol. I és que el pilotari de Massamagrell ha estat en la seua línia dels últims mesos, açò és, immens. Per la seua banda, Santi no ha oferit el seu millor nivell, potser perquè ha acusat els nervis ja que esta era la seua primera final. Per a Soro III era la tercera. Malgrat tot, el pilotari de Finestrat ha estat un digne rival tot i la seua condició de mitger. I és que cap recordar que la competició del mà a mà va ser concebuda per a la participació, principalment, dels escaleters.
En els primers compassos ha prevalgut la igualtat i els intercanvis de mèrit. Però després del 35 per 15, el domini de Soro III ha augmentat conforme transcorrien els minuts. Abans d’arribar a este marcador parcial cap assenyalar que Santi ha cedit dos jocs amb val al seu favor, que d’haver caigut del costat del de Finestrat podrien haver influït en el transcórrer de la final.
Soro III s’ha proclamat campió amb honors, vencent en totes les partides que ha disputat i a més amb contundència. I ara pot presumir de pertànyer a l’exclusiu club de campions de l’Individual Bancaixa, fins a ara compost pel Genovés, Fredi, Sarasol I, Grau, Álvaro i Miguel.
El lliurament de trofeus ha estat presidit pel conseller de Governació, Serafín Castellano. També han participat en l’acte José María Cataluña, representant de la Fundació Bancaixa, Juan José Medina, alcalde de Moncada, Daniel Sanjuán, president de la Federació de Pilota Valenciana, i Alfredo Hernando, directiu de Val Net.

No hay comentarios: