FOTOS DEL RECORD

FOTOS DEL RECORD
CASTELLS - SELLA FINAL DEL TORNEIG CASTELLS 2009

NOTICIA DESTACADA

NOTICIA DESTACADA

martes, 27 de noviembre de 2012

NOVEMBRE 2012


MIGUEL I DANI ES PROCLAMEN CAMPIONS DE LA PRIMERA RONDA DEL CIRCUIT BANCAIXA.


L'equip de Pedreguer - masymas de Miguel i Dani s'ha proclamat campió de la primera ronda del Circuit Bancaixa després de superar este diumenge a Álvaro i Javi (Vila-real) pel resultat de 60 a 25. La partida s'ha disputat al trinquet de Sueca.

Miguel i Dani han tornat a completar una actuació quasi perfecta i amb la suma dels 4 punts s'afiancen encara més en el primer lloc de la classificació general.

El campionat descansarà ara fins al proper dia 23 de desembre, que és quan començarà la segona ronda. En este nou acte tornaran a participar els 8 equips configurats per a la present edició de la Lliga professional per equips.

La pròxima partida 'especial' correspondrà a l'enfrontament mà a mà que protagonitzaran Soro III i Álvaro el proper dia 2 de desembre a Llíria. Les entrades per a esta partida ja es poden adquirir a les oficines de Val Net i Frediesport aixi com en els trinquets habituals de la pràctica professional. Els preus ascendeixen a 10 euros per a dones i jubilats i 12 per a la resta d'espectadors.

Ademés, durant el mes entrant també es completaran els trofeus clàssics dels Nadals i altres de prestigi com el Masters Ciutat de València o el Trofeu Benissa, que es presentarà este dimarts.

En altre ordre de coses, la Federació de Pilota Valenciana (FPV) ha presentat este diumenge, just abans del començament de la final de la primera ronda del Circuit Bancaixa, la que serà l'edició número 9 de la Lliga cadet d'escoles de tecnificació. En el present curs participaran sis equips configurats amb els alumnes més destacats de les distintes escoles de tecnificació que gestiona la FPV.

No hay comentarios: