FOTOS DEL RECORD

FOTOS DEL RECORD
CASTELLS - SELLA FINAL DEL TORNEIG CASTELLS 2009

NOTICIA DESTACADA

NOTICIA DESTACADA

lunes, 17 de diciembre de 2012

DECEMBRE 2012


Tibi es proclama campiona de la LLiga de Perxa

La xicoteta població de Penàguila, ha sigut escenari de les finals de perxa, que enguany celebraven la seua 23 edició. En la màxima categoria l’equip de Tibi, s’enfrontava a Benimagrell, que l’any passat va ser campió de segona. Per bande de Tibi ha sigut alineats Isaac García, Héctor Terol, Miguel Ángel Arques, Sergio Checa i Sergio Ibáñez.
Per part de Benimagrell, Paco Terol, Paco Terol jr., Juan Rodríguez, Héctor Ruiz, Mario Berenguer, Albert Castelló i Vicent Climent.
La partida ha sigut dominada de principi a la fi pels de Tibi, que han gaunyat sense contemplacions per 10 a 3.
El mateix resultat ha tingut la partida del matí entre Llíber (Aitor, Santi, Antonio Avellà, Juan Castells i Juan Avellà)  i Sella (Javi Pérez, Carlos Mas, Bernat Martínez, Dani Mesa i Adolfo Folgueral) 10 per 3, tot i que la partida ha tingut algo més d’emoció.
Al finalitzar les partides s’han lliurat els trofeus de tercera, on el campió ha sigut Alcoi i el subcampió Relleu, a més de les finals que s’han disputat al llarg del dia de hui al carrer Verge del Patrocini de Penàguila.
Han estat presents els regidors d’esports de totes les poblaciones que hui jugaven les finals, a més de l’alcalde de Sant Joan, Manuel Aracil, així com l’alcalde amfitrió, Carlos Blanes, i el regidors d’esports, Jorge Alemán.

Benimagrell, Tibi, Llíber i Sella juguen les finals de Perxa

A Penàguila, estos quatre clubs buscaran el títol en les finals de la “XXIII Lliga a perxa”.
El diumenge 16 de desembre es disputa en la localitat de Penàguila un dels esdeveniments que cal disfrutar cada any per la seua singularitat, pel joc i per l’emoció que es viu en les finals de la Lliga de Perxa.
La festa començara al matí amb la final de segona categoria que enfronta als equips de Llíber i Sella D. L’equip de Llíber jugara la seu primera final amb Aitor, Santi, Juan, Antonio i Juan. El seu punt fort ha sigut guanyar els seus partits com a local i la seua debilitat jugar fora de casa, ja que han perdut sis partides fora. El seu líder és Santi el millor jugador de la localitat i la gran amistat de tots els seus jugadors es molt important per superar els mal moments. En l’equip de Sella jugara Dani, Adolfo Folgueral, Javi, Bernat i Carlos un equip que ha anat de menys a més en la competició. En la primera fase van tindre una discreta actuació però en la fase final han rendit a gran nivell, aconseguint quatre victòries en quarts de final i semifinals davant de Benimantell i Mutxamel. A priori el favorit és Llíber però els equips de Sella sempre mostren un gran nivell en les finals de qualsevol modalitat pel que es vora una bonica final.
A la vesprada a partir de les 15:00 hores es diputarà la gran final amb la partida que enfrontara a Tibi, el campió de 2011 i Benimagrell, la sensació d’esta temporada després d’aconseguir arribar a la gran final. Tibi ha arribat després de guanyar a Sella en dos partides de semifinals de gran nivell i duríssimes on els jugadors de Tibi van demostrar la seua maduresa. Sergi, Mendi, Miki, Canari i Isaac, formen un equip molt jove amb el “alma mater” del seu club en el carrer de joc i que transmet la temprança en els moments delicats, Isaac. Són favorits però no podran confiar-se, esta temporada han perdut tres partides i saben que Benimagrell arriba amb molta il·lusió. Destaquen perquè són molt segurs en el “bot” i tenen un joc poderós “per dalt” tots els jugadors. En Benimagrell Mario jugara a la resto, Juan al “bot”, Terol “mitger”, Albert, Héctor i Paco en la posició de punter i com feridor Climent. L’equip és el campió juvenil de llargues reforçat per Mario d’El Campello. Compten amb l’experiència de la temporada passada on ja van guanyar en la segona categoria. Només ha perdut dos partides, una en Tibi i altra en Sella, dos carrers molt complicats. El seu punt fort és el rest de Mario i el “bot de braç” de Juan i en semifinals han vençut a un dels històrics de la modalitat Benasau en les dos partides.

No hay comentarios: